dissabte, 24 de maig de 2008

MONTILLA EL SIMPÀTIC !!!!


Mentre es fa publica una enquesta feta pel centre de estudis d’opinió (CEO), on es revela que el PSC es el partit que cau més simpàtic, i ERC el que cau més antipàtic, el nostre simpàtic president es escridassat una vegada més, aquest cop a Torroella de Montgrí
M’agradaria saber com fan les enquestes al CEO, ja que al mateix temps de la seva publicació veiem com Montilla ( que es la simpatia en la seva màxima expressió), ho va passar ben malament a Torroella de Montgrí, on al moment en que hi van haver aldarulls entre manifestants i els mossos d' esquadra, ell un cop més va defugir dels incidents i es va dirigir a unes dependències, llunys dels manifestants.
No es el primer cop que escridassen a Montilla arreu de Catalunya, sembla que a les terres de L’Ebre massa simpàtic tampoc cau.
Ja poden posar tota la maquinaria propagandistica i tot el marketing que vulguin a l’abast del govern, ja poden fer les enquestes que vulguin i els estudis d’opinió que vulguin, la realitat es que aquest govern no governa, es evident que no funciona i no dona solució als problemes dels ciutadans. Cada cop es mes forta la sensació de provisionalitat i que la convocatòria avançada de eleccions, es una cosa imminent.
Al president Montilla se li ha anat el govern de les mans, els seus consellers estan desorientats i sense rumb, la improvisació es la manera habitual de treballar del govern, i això dona peu a les discrepàncies entre els propis membres del govern que dia rera dia es rectifiquen uns als altres.

No sé on veuen els del centre de estudis d’opinió que el PSC es el partit que cau més simpàtic. Ni veig per en lloc la simpatia del nostre president. Montilla i el PSC son els únics responsables del mal govern que existeix a Catalunya, encara que tant ERC com ICV facin de parallamps del PSC. I malgrat que segons el CEO puguin caure simpàtics, el que està clar es que Catalunya està en mans de un govern ineficaç, i el que es pitjor, el president Montilla que es l’únic responsable d’aquesta situació vol fer creure que la culpa la tenen els seus socis de govern com si tota aquesta crisi no anés amb ells. Malament anem si un president fuig de la seva responsabilitat, no cessa a qui ha de cessar , calla i mira en un altra direcció.
Montilla el simpàtic se’t veu el llautó.

1 comentari:

joan ha dit...

Pot ser que com a partit el Psc Psoe, els resultats elecorals aixi ho manifestan, es el que cau més simpàtic, pero puc asegurar que no cauen tan be els seus Dirigents.

Una cosa es el partit i altre las personas i las seves formes d'actuar..

D'acord amb tu que el Govern esta en caiguda lliure i baixara a segona divisio.

ERC i tambe IU, sense comentaris mijor no parlar.