divendres, 16 de maig de 2008

Govern de Catalunya, ara sí.., ara no!!!.


El que esta fent el govern de Catalunya amb el tema del aigua, només es pot qualificar de esperpentic. Si tinguessin la més mínima dignitat el Conseller Baltasar fa temps que estaria cessat, perquè veritablement fa vergonya veure tot el que està passant amb el tema del aigua.
Un cop més el conseller Baltasar ha quedat en evidència i van...?.El darrer episodi ha vingut marcat ara, amb l’anunci de la retirada de les restriccions tot just arribar els Vaixells de Tarragona i així poder omplir les piscines i regar els jardins., i que posteriorment ha estat rectificat pel president Montilla. Tot plegat ha estat un joc de disbarats i mentides.
Tampoc aquí a Tarragona, ni l’alcalde Ballesteros ni el delegat del Govern sr Sabaté han estat massa lúcids que diguem. Ens van vendre que havíem de ésser solidaris amb Barcelona, que patia sequera i que necessitaven aigua per us de boca, i aproven portar aigua dels nostres pous, negant en tot moment que hagués cap perill de salinització dels pous, a nosaltres ens van titllar de insolidaris. Tot perquè Ballesteros i Sabaté havien de complir amb les directrius del seu partit psc-PSOE, que ja feia més de tres mesos que estaven arreglant la canonada que portaria l’aigua als vaixells del port, molt abans que s’aprovés en el plenari,
Tot just arribar el primer vaixell, que coincideix també amb la arribada de la pluja, ja no estan en alarma de sequera i retiren les restriccions i volen fer servir l’aigua per omplir piscines. Ballesteros se’n adona que li han pres el pel, i en un acte merament teatral anuncia que no anirà cap vaixell més de Tarragona a Barcelona ( cosa completament falsa, ja que els vaixells segueixen fent viatges). Aquest anunci obliga al president Montilla a rectificar per enèsima vegada al conseller de medi ambient i anuncia que seguiran les restriccions ( encara que segueix sense cessar al conseller Baltasar,). I reconeixen, (un cop aconseguit el permís dels regants de l’Ebre a portar aigua del Ebre a Barcelona amb vaixells ) que els aqüifers de Tarragona corren veritablement risc de salinitzar-se ( fins ara ho havien negat).
Avui en Ballesteros, ja es dona per satisfet i anuncia que la setmana vinent seguiran els vaixells portant aigua dels nostres pous ( que en cap moment havien deixat de fer). I en Sabaté denuncia que el govern està actuant amb total improvisació i sense cap previsió, gairebé demana la destitució d’en Baltasar, es nota que no es del psc-PSOE sino de ICV.
El govern de Catalunya aplica la política de ara sí, ara no. I sense cap tipus de escrúpols ni rubor, ens volen fer creure que el govern ha respost de manera ràpida i contundent amb el tema de la sequera.
Mentre tant a les terres de l’Ebre hi ha hagut càrrecs públics de gent de ICV que fent cas de les recomanacions d’en Baltasar han marxat cap a casa, quant en tot cas qui hagués tingut que marxar era el propi Baltasar. Al menys aquestos regidors de les terres de l’Ebre han estat conseqüents amb els seus principis i han dimitit. Potser que el president Montilla i el seu trist govern tripartit prenguin nota i facin el mateix.

5 comentaris:

Artur ha dit...

I això que anaven de "bons gestors". Per a gestionar bé cal contractar gerents impecables, no pas a oportunistes de partit que han escalat posicions per la porta del darrera, a cops de ganivet.

Si ser un bon gestor és, senzillament, tramitar expedients, ja tenim professionals qualificats dins del món de les gestories. Si quan falta aigua és expoliar-la de la ciutat veïna amb el vist-i-plau del company de partit, per a això ja cal que anem desmuntant el nostre sistema per a imposar una anarquia, sistema que faria evident una millora continuada en la gestió social.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Artur, tens tota la raó.
Espero que la ciutadania es doni compta de la presa de pel d'aquest govern que tenim, i no es deixi embaucar de nou pel anomenat govern d'esquerres i catalanista, perquè ha estat el més nefast que ha tingut catalunya en els darrers 30 anys.

Joan BCN ha dit...

Jo crec que el Conseller Baltasar has pres el pel als ciutadans de Tarragona com tambe ho ha fet amb els de Barcelona.

De tota manera comentar que, aqui a Bcn , la gent esta molt conscienciada pel que fa al estalvi d’aigua.

ojala els politics considerin la gestio hidrica com una prioridad, es deixind e tonterias i d'interessoa partidistas i tinguin el mediambient com a bandera.

Ens va el futur del nostres fills.

A Catalunya tindrem eleccions anticipadas.

Josep (sl) ha dit...

Com vaig dir al meu Blog: Montilla Python Flying Circus.

Anònim ha dit...

No sé Quim darrerament està molt apagat.

Vinga home, que ja arriba el gran dia.

Estan passant moltes coses i no veiem que diguis res, no t'afecta o t'es igual.