diumenge, 4 de maig de 2008

El PSC diu que "ser nació és un tema de sentiments”


Per una vegada i sense que serveixi de precedent estic d’acord amb el PSC, i amb el ministre Corbacho, el concepte nació es un sentiment, es porta dins, i d’això els que ens proclamem nacionalistes ho tenim molt clar, ja ho pot dir el preàmbul o no, tant si ho diu l’articulat de l’estatut o no, i digui la constitución del estado, el que digui, per nosaltres Catalunya es una Nació. Per tant sr Corbacho, sí, el tema de nació es un sentiment, però es un sentiment que tard o d’hora serà realitat per molt que es vulgui descafeïnar i per molt que ens vulguin fer creure que es un sentiment minoritari.

I si com sembla, ara el constitucional respectarà la definició que fa el preàmbul, de l’estatut, amb l’excusa que no té cap validesa jurídica, Això es el primer pas, perquè s’hagi de respectar no només la definició que fa el Parlament de Catalunya, que defineix a Catalunya com a nació, sinó que s’ha de respectar que el poble català en referèndum va votar també a favor de la bilateralitat, es a dir el poder parlar de tu a tu amb l’estat.
També el poble de Catalunya va votar a favor dels drets històrics i dels nostres símbols nacionals, com son l’himne Nacional de Catalunya i la senyera com bandera del nostre país.

Sembla que el constitucional no està per la labor de la bilateralitat amb l’estat i del finançament que reclamem, tot sembla indicar que el constitucional retallarà tota referència als drets històrics i a la bilateralitat amb l’estat espanyol, això farà que el nostre Estatut, aprovat en referèndum pel poble de Catalunya, serà rectificat, descafeïnat, i vilipendiat pel tribunal constitucional., i que provocarà la mort de l’estatut.
Si això passa, i tot indica que passarà, que farà el Parlament de Catalunya?, que farà el govern de Catalunya?, que farà el president de Catalunya si trepitgen els nostres drets?, des de Catalunya acotxarem el cap?, es preveu una altra crisi al si del govern català?.

No podem permetre que de l’estatut aprovat , es toqui ni una coma, ja vam fer prou renuncies al seu moment com perquè ara encara l’afebleixin més.
Potser ja es hora que el PP expliqui perquè ha denunciat el nostre estatut al tribunal constitucional i d’altres estatuts que han copiat textualment fil per banda articulats del nostre, no han estat denunciats també al constitucional .

Srs del tribunal constitucional, l’estatut de Catalunya ni es toca!!!


4 comentaris:

feliu ha dit...

Que s'ha fet en el tema de Rodalies, res.

Que s'ha fet per sortir de la cua del fracàs escolar, res.


Que s'ha fet per no perdre posicions de Renda respecta a la resta d'Autonomies, res.

Que s'ha fet en el tema de l'AVE, res.

Que s'ha fet en el tema de l'aigua, res (si pendre·la de Tarragona i de l'ebre).

Que s'ha fet en el tema dels talls de llum, res.

Que s'ha fet en el tema dels incumpliments de la llei de la Depèndencia, res.

Que s'ha fet amb les cues i la manca de metges al sistema sanitari, res.

Que s'ha fet en la manca de retorn del resta de papers a Salamanca, res.

Que s'ha fet en el tema de les seleccions catalanes, res.

Que s'ha fet en el tema de publicació de les balançes fiscals, res.

Que s'ha fet en el tema del finançament del nou estatut (2 anys), res, (més ben dit, continuen expolian-nos 18 mil milions).

Que s'ha fet per exigir els 400€ promesos a tots, res.

Que s'ha fet per exigir l'estatut que varem aprovar els catalans, res.

Que es farà quan aquest estatut surti com una patena de transparent, del TC, DONS EL GOVERN NO FARA RES!. I QUE FARA EL POBLE?.
Vet aquí el panorama. Quan ens despartarem!.

Charco ha dit...

Coño !, feliu que carajo quieres que hagamos?. No hya gente para quejarse, solo para ferias y rocios.

Anònim ha dit...

Quim

No estic d÷acord amb el teu comentari, si el constitucional respectarà la definició que fa el preàmbul, de l’estatut, i confirma que no té cap validesa jurídica.

Per això es clar, no n÷hia BILATERALITAT i ja sabeu lo que significa

Negociació amb imposició.

Ja parlarem

Apa Noi

robsup2007 ha dit...

Feliu, enhorabona!!.
Per primer cop estic completament d'acord amb el que has exposat!!.
Un salut

Robert