dimarts, 15 d’abril de 2008

MENTIDERS!!!!!! Montilla, Carod i Saura van signar a favor de l'Ebre


Durant molt de temps, inclòs durant la darrera campanya electoral ens vam sentir dir que CIU havia canviat de parer, que havien defensat el PHN i ara havíem canviat de opinió, que ells, el psc-PSOE. ERC i ICV es mantenien ferms i que L’Ebre ni es toca, i que si guanyava el PP es faria el transvasament de L’Ebre.
I ara ens trobem que Gobierno de Espanya i Govern de Catalunya pacten l’interconexió de ramals, per portar l’aigua de l’Ebre a Barcelona.
Diuen que no es un transvasament, tot i que transportaran l’aigua amb canonades paral·leles a l’autopista des de Tarragona a Barcelona ( si això no es un transvasament, que carai es?, 60 km de canonades).
Diuen que es una mesura temporal, però les obres costaran mes de 185 milions d’euros, deu ni do per a ésser una mesura temporal.....
I diuen que es tracta del aigua excedent de Tarragona., però sigui o no sigui excedent, es aigua de l’Ebre, i per tant es un transvasament amb tota regla. Però ells segueixen sense reconèixer-ho.
Només volem recordar que tots aquells, que fa uns anys encapçalaven manifestacions i portaven pancartes, i que van fer aixecar a la gent de les terres de l’Ebre contra CIU, aquells mateixos, ara els han trait, però s'ha de tenir memòria i en aquesta foto surten tots retratats (foto del diari Avui). L'ara president de la Generalitat, José Montilla; el vicepresident, Josep-Lluís Carod-Rovira; el d'Interior, Joan Saura; van signar el 25 de juliol del 2000 el Compromís dels partits polítics per l'Ebre -en contra del Pla Hidrològic del PP- que demanava expressament en el seu punt 3 la retirada del projecte de connexió de les xarxes de Tarragona i Ter-LLobregat perquè "representa l'inici del transvasament de l'Ebre". La mesura és ara l'adoptada pel Govern català per a pal·liar la sequera a l'àrea metropolitana . Per tant van signar tot el contrari del que ara faran.
Després d’això, després de l’engany més flagrant del govern tripartit aquesta legislatura, enlloc de reconèixer el seu canvi de criteri , malgrat tot segueixen intentant enganyar al ciutadà inventant-se excuses de malpagadors.
I mentre tant en qüestió en 15 dies el conseller Baltasar ens ha enganyat tres cops i ha canviat tres vegades de projecte. Només una paraula els defineix MENTIDERS.
Srs del govern Ja ni ha PROU, per dignitat dimiteixin.


11 comentaris:

feliu ha dit...

Sr. Amoros, tinc familiars a l'Espluga i m'han dit que ells estan pendents de que s'els hi faci efectiva la concessió d'aigua del mini, crec que primer es suministra aigua a la resta de pobles tarragonins, i veura que sobra, per enviar en permis dels de l'Ebre l'aigua cap a la conurbació aquesta.

Anònim ha dit...

Benvolgut Quim,

Enhorabona per l'article. Completíssim

Realment, no s'entén com la premsa, control.lada al 100% o al 90%, recull textualment la manipulació semàntica que fan els sociates, d'ací, i d'allà, per a intentar no quedar per mentiders, i falsaris.

I acabo de llegir que els de Madrid (amb l'OK del mut, del pare de la Lluna i del de Cambrils, que ni piula) ja han dit que ho pagaran a compte del que CDC (Artur Mas) va aconseguir estirar de la Moncloa (els 7 anys d'inversió publica dels pressupostos de l'Estat per a Catalunya, com a mínim, en el 18,2% del total territorialitzat).

Amb aquesta interpretació i silenci culpable dels tres pervertits tripartits, les psoeesquerres catalanes es dedicaran a omplir-nos de milers de més funcionaris dels seus, i que la gestió que haurien d'assumir amb els diners del pressupost de la Generalitat, que nomes pagarà funcionaris sociates nous, la paguin els d'allà amb el que ens pertocava per a recuperar l'expoli en infrastructures de l'epoca del psoe-Gal.

Hi ha material, ja, per a 3 DVD's del Confidencial per a les properes. I valdria la pena repartir-ne un, aviat, per a que tota la gent tonta (com diu en Tresinores) que creu en mentides trileres se n'adoni del que fan aquests malfactors.


Cordialment,
Bona nit,

Andreu

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Feliu, a jordi Pujol a les terres de L'Ebre, al seu moment i degut a la manipulació dels que aran estant a tripartit el van rebre a pedrades.
i ara que pasarà amb aquests embusteros del govern tripartit?

Quim Amorós Le-Roux ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Andreu
celebro que t'hagi agradat l'article, i t'agraeixo hagis deixat el teu comentari, que per cert m'agradat molt i el trobo molt encertat.
Espero que segueixis venint pel meu bloc i em facis les teves aportacions, tant si estàs d'acord com si no, ja que així podrem dir els nostres punts de vista, i contrastal’s

feliu ha dit...

Quim d'un pais que després del que va pasar acaba donan el govern al partit i dirigent que els ha enganyat i maltractat, no es pot esperar que sigui coherent. Els medis son poderessos i ara ho disfraçent d'extrema necesitat. Son el bombers pirómens, provoquen el perill (derogació del PHN) i desprès erreglen el problema "in extremis", i així ho faran a Valencia i Murcia, deixeran que tinguin algun "problemilla" i desprès, plas, trasvàs cap alla i ha desbancar al PP de Valencia. Jo ja s'hi faran, pero només vull que no es toquin el pous de tarragona, que es doni l'aigua que fa falta al pobles tarragonins i que és tregui un compromis públic, solemne i per escrit que es demanarà l'aigua del Roine. Al demés ells ho han provocat, ells ho tene que arreglar, son el govern, no ?. dons que governan, coi i si no en saben que ho deixin. Montilla i Baltasar, dimissió per prevaricació.

Oriol ha dit...

Quim, paraules textuals durant la campanya electoral de la Senyora Chacón:

" no hi haurà transvasament de l'ebre", " amb l'orgull i la responsabilitat dels que han complert la seva paraula, els socialistes som l'única garantia de l'enterrament de l'ebre".

No cal fer comentaris. Són le spersones més mentideres que un es pugui tirar a la cara

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Oriol, sembla mentida que tinguem el govern que tenim, el conseller Baltasar menteix tres vegades al parlament de catalunya i es queda tan ample, el president Montilla es passa pel folro les decisions del Parlament cada cop que vol, i juntament amb Carod i Saura signan el pacte de L'ebre fa uns anys, ens amotinen a la gent de L'Ebre contra CIU, que inclos van rebre al president Pujol a pedrades, la Chacón no fa ni un mes negant el transvassament, metires i mes mentires i a pesar de tot segueixen al capdavant del govern.
Tot plegat es molt trist, aquesta gent portarà a catalunya al pedregal.

feliu ha dit...

Sr. Amorós, ahir vaig seguir el programa la Nit al Dia, d'en Montilla sobre temes com l'aigua, la contimnació d'Ascò, el finançament etc.

Quina indignació veura mentir d'una forma tan cínica i tan descarada al President de la Generalitat, que crec es tindria que treura-li lo de" Molt Honorable".
Com es pot mentir tant, que si no és trasvàs, fins i tot li va costar admetre que les obres es pagarien amb els diner que va obtenir l'Artur Mas en la Disp. 3ª de l'Estatut, quin cinisme al dir que ell no sap lo que parla la ministra Narbona amb el seu Conseller Baltasar, home per menys va saltar el Carod al anar a Perpinyà.
Que es un trasvàs, està fora de dubte, que ha mentit Montilla, Chacon, Zapatero, Baltasar, Iceta, Maragall, Carod, Saura està fora de dubte. Que estàn treballant pel poble i buscan sol·lucions, sino haguesin estat tan sectaris haguesin admès el PHN (tot eh!), i ara qué com han passat les eleccions i no ens podem tirar enrera, doncs ara a treurens la careta i a posar-hi cara.
Va dir que nomès porten 1i1/2 treballant, mentida els socialistes d'aqui en porten 5 i mig i els d'alla més de 4 anys i els técnics i molts ministres son els mateixos, Nadal, Rubalcaba, Chacon, Castells, etc. o sigui que una altre mentida. Bueno, quan va intentar explicar el desgavell entre governs ya va semblà els "hermanos Marx", que si Segre, es va dir pero no era formal, que si els barcos ya eran aquí fa 3 mesos, que si el sobran dels regants, o de Tarragona, que si comprar els drets dels regants etc.
Desprès amb lo d'Ascò, però es que vol que ens creiem que no ho sabia!, una cosa que va pasar fa 5 mesos, com es pot creura, quina altre mentida, ara arriscant la salud de mitja provincia de Tarragona. Montilla això no es despatxa amb 2 cesses i unes multes, aquí hi ha responsabilitats politiques (en plural)i unes indeminacions, encara que sigui per danys morals ( jo tinc por).
Aquí vaig anar a vomitar del fàstic que em feia aquest pervers mentider, sense dignitat ni credibilitat.
De tot el que si he tret es que el pous de Tarragona, seran expremuts al màxim, perqué està demostrat, aquesta ciutat de Tarragona està adormida i es poc conflictiva socialment, com ja van informar els agents de l'ACA a l'any 2006, quina cara, no habia vist may tractar de "cobards" a una ciutat i aquesta no fer res, bé serà per la "solidaritat", jo ara fí de semana m'en vaig cap el poble.

Sr. Amoròs la propera vegada que vulgui tirar sal, avisi amb temps i faci "barullo" com saben fer els sociates, faci agafar por, por, perqué a més que es verídica la posible la salinització del pous i els danys per la reactivitat, està vist que aquesta socitat nostre nomès es mou per la por, com la por (falsa) que van fer amb allò, "...vuelven ellos". Bé arar i son ells i a mí un mentider i a més is és sectari semepre m'ha fet por.
Segueixi bé.

Anònim ha dit...

See Please Here

ferran ha dit...

Quim, porfa, treu aquesta fotografia del teu blog, a part de mal als ulls, em recorda lo rucs que som.
Quan exigireu dimissions d'aquesta colla de cínics mentiders?.
Ull que aqui ens fotran els pous.