divendres, 25 d’abril de 2008

L’alcalde Rialler:


Ha passat gairebé un any de les eleccions municipals, i de la suposada il·lusió que havia generat l’arribada de Ballesteros a l’alcaldia de Tarragona, hem passat a una indiferència total.
Ràpidament la gent ha començat a veure que el lema “ primer Tarragona”, amb Ballesteros no es ben bé així, I que primer han sigut ells i els seus amics, i després amb assessors que han acabat al jutjat per intent de robatori de patrimoni municipal.
La ciutadania també ha comprovat que el nou estil de fer política s’ha resumit simplement en l’etern somriure del batlle de Tarragona i poca cosa més,
També la ciutadania a conegut les formes i el llenguatge de la tinent d’alcalde de comunicació i participació, que se suposava que havien de destil·lar talante i en canvi destil·len rancúnia, intolerància i mala llet contra tot el que provingui de la oposició. l’estil de la Floria format sota l’aixopluc d’en Xavier Sabaté es tota una mostra de la manera d’actuar del equip de govern actual. I... eren ells els que es queixaven de la manera de fer d’en Nadal !!!.

Però ha passat gairebé un any, i l’únic que es recorda de l’actual equip de govern es que els primer dies es van treure unes zones blaves, a part d’això, que més han fet?!!!!
Els carrers no estan més nets que abans, per molt que passin la Brigada especial de neteja ( abans també passaven els camions de l’aigua a netejar)
El projecte de la façana marítima ara ja tothom té la seguretat que no es farà mai, i menys el tren passant per a sota de la ciutat.
El Nou camp del Nàstic ja es història, Aquest tema ha estat un bon fiasco.
Tarragona està plena d’indigents i rodamóns, Ara hi ha encara més inseguretat ciutadana.
Però hi ha un tema que tothom té clar, aquest alcalde rialler, no té autonomia pròpia, d’altres belluguen els fils de l’alcaldia, aquest alcalde no defensarà els interessos de la ciutat davant de les altres institucions, i no s’enfrontarà mai amb els seus companys de partit, com ha demostrat en el tema de l’aigua, que deixarà que es salinitzin els nostres pous per vendre l’aigua a Barcelona, Perquè entre d’altres coses les decisions de l’alcaldia no es prenen a la plaça de la Font, es prenen al carrer sant Francesc, seu de la delegació del govern de Catalunya,

20 comentaris:

El Capità Tarragona ha dit...

Hola Quim!!

t'he donat un premi al meu bloc!

Una abraçada

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

gràcies Albert,pel premi, i mira més que pel premi, gràcies per pensar en mi.

Joan ha dit...

Jo soc de Barcelona, pel que fa al aigua penso que si haguesin las propostes del Govern de Jordi Pujol, ara no hi hauria cap probleme.

El tema del aigua entre d'altres, si no ho solucionan, fara una crisis de Govern sense precedents.

Joan ha dit...

del meu cometari anterior:


haguesin escoltat las propostes

L'esquerranós de camp clar ha dit...

Hola Quim, m'havia proposat no tornar a visitar el teu bloc, atès que l'últim cop que ho vaig fer, vas esborrar els comentaris que hi vaig deixar i després anaves dient que tu no en sabies res. He llegit un comentari teu al bloc del capità tarragona on deies que anímicament no estàs passant per un bon moment i havia decidit deixar-te un missatge d'ànim, però quan he llegit el teu post, he pogut comprovar que si el teu estat d'ànim et permet escriure posts com aquest, vas sobrat de motivació.
Només et diré el mateix que he escrit al bloc del capità. L’alcalde Ballesteros és una persona excepcional per la seva humilitat, la seva humanitat, la seva honestedat i sobretot per la fermesa de les seves conviccions polítiques. És per això que un estol d’insignificants i potiners detractors, que exhibiu sense rubor la vostra impotència per haver perdut les eleccions municipals, l’heu condemnat en aquest i altres blocs afins, a l’atac sistemàtic i al descrèdit per mitjà de desqualificacions, ignomínies i ridícules acusacions. Però els ciutadans ja s’estan adonant que la vostra blasma és mentida i tal com diu el Xavier Sabaté al seu bloc, quan porti vuit anys d’alcalde, haurà fet realitat allò que va prometre: fer el canvi en dos mandats, fer una Tarragona de la qual ens en sentim orgullosos. Tingueu ben present que l’alcalde Ballesteros sabrà respondre a les expectatives dels tarragonins en els propers vuit anys.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Esquerranós, segueixo dient que no he esborrat mai cap comentari, ni teu ni de ningú, potser t’havies equivocat de bloc, però jo no he esborrat mai cap comentari.
Sobre el tema d’en Ballesteros, em sembla molt bé la defensa que fas, i el teu convenciment que restarà vuit anys a l’alcaldia. Però nosaltres tenim tot el dret a criticar la seva gestió o els seus actes si no els troben encertats o creiem que ha incomplert les seves promeses. No només es tracta de somriure a tothom, es tracta de FER. Els fets i no paraules s’haurà de veure després dels 4 anys de gestió, i evidentment els ciutadans jutjaran.
No nego que en pep sigui una bona persona, no he dit pas el contrari, però tinc certes dubtes que sigui capaç de defensar els interessos de la ciutat davant dels interessos del seu partit.
L’alcaldia de Tarragona la vau assolir després de 18 anys de govern de CIU, va haver una persona anomenada Joan Miquel Nadal que va ésser capaç de guanyar 4 eleccions consecutives, per tant algun mèrit devia de tenir.
Esquerranós estic disposat a debatre amb tu ,tot el que vulguis, mai he defugit el debat, podrem estar o no d’acord ( segur que no estarem mai d’acord, perquè tu defenses un projecte i jo un altre, però això no treu que es pugin reconèixer les coses com son.
I et torno a dir MAI HE ESBORRAT CAP COMENTARI DE NINGÙ, encara que tu no t’ho creguis.

robsup2007 ha dit...

Hola Quim.
per l'esquerranòs del camp, "Només et diré el mateix que he escrit al bloc del capità. L’alcalde Ballesteros és una persona excepcional per la seva humilitat, la seva humanitat, la seva honestedat i sobretot per la fermesa de les seves conviccions polítiques". ¿De quina honestitat, humilitat i fermesa de conviccions parles?. La que sempre caracteritza als socialistes?. La de la mentida, l'engany i l'espanyolisme aferrissat. Conviccions ideològiques tampoc en tenen perque la seva major part de la política és perfectament asumible per qualsevol partit conservador europeu actual, fins i tot del PP.
Sempre he dit i no em cansaré de repetir-lo, que a tota societat han d'haver esquerres i dretes (moderades, això sí) que és el que fa viu l'ambient de debat i polític plenament sa. Ara bé, sense mentides ni enganys, cadascú ha de tindre clar perquè és a un lloc determinat i no a un altre i defensant tant a dintre com fora de les institucions la seva visió de les coses. I això també va pel meu partit, ERC.
Per tant (amb tot el respecte ho dic, faltaría més), coherència dels socialistes.... deixem-lo en una important carcajada xDD.
I ara tu Quim, ara et toca a tu... ¿Què et passa home? ¿Perquè no et trobes bé anímicament?, ¿Cap problema?
Un salut

Robert

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Robert, gràcies pel teu comentari, i gràcies per preocupar-te per mi,
No estic gairebé anímicament per varis motius, un es familiar, del que sortosament sembla que la cosa va millor i després del ensurt inicial, amb el tractament adient tot ha evolucionat millor.
L’altre motiu, ja es a nivell polític , m’agradaria que les coses a casa fossin d’una manera i veus que son d’una altra , però bé això es solucionarà a partir del proper congrés del nostre partit i amb la renovació de la presidència del comitè local de Tarragona, que ja tinc ganes que un altre agafi el relleu.

robsup2007 ha dit...

Hola de nou Quim.
Home, problemes familiars crec que tots en tenim. En alguns casos són més greus que en altres, però amb voluntat i esforç si hi ha clara voluntat de sol.lucionar els problemes tot acava millorant.
Respecte del problema polític, ¿Què és que veus que no acaven d'encapçalar-se les coses en la direcció que a tu t'agradaría?. Home, si el vols deixar pels problemes familiars penso que fas bé avantposant la familia (que és el més important) però si és nomès per discrepàncies que tinguis amb determinats companys/es del teu partit crec en la meva modesta opinió que no és raó perque deixis de defensar els teus postulats si és que encara et sents amb forces. De vegades ens apareixen a totes les persones grans dificultats que ens posen a prova i la nostra voluntat de subsistir malgrat les adversitats. Quan això passa no hem de tirar la tovallola sinò defensar encara amb més voluntat les idees en les quals cadascú creiem, corregint errors i anant-nos perfeccionant cada vegada més cap a millor.
Res més. Sort i ànim
Una abraçada

Robert

Rene ha dit...

Mira Robsup, si tu vols plegar, pues plega, pero no vulguis fer plegar als demes sobre tot si so Honestos i professionals.


Diu un vei adagio, que lo bo si breu, dos vegades bo.

no siguis tan pesat

robsup2007 ha dit...

rene, em sembla que no tens ni idea del que he dit, així que sisplau, per parlar sense saber val més callar-se. He dit claríssimament que si Quim el vol deixar per discrepancies amb unes persones determinades en la meva opinio és un error.
Així que no sé, amb tots els respectes em sembla que la teva vista et falla força al veure coses que no existeixen.
Un salut

Robert

robsup2007 ha dit...

I aquí, rene, i amb tots els respectes l'únic/a pesat/da que hi ha ets tú.
Un salut

Robert

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

No era la meva intenció que es parlés de mi i de la meva situació personal, us recordo que el post parla de l’alcalde rialler, i m’agradaria que el debat es basés en això.
Temps hi haurà a partir del mes de juliol i del congrés de CDC de parlar del partit i de la meva decisió, però mentre segueixi sent president del comitè local exerciré com a tal , no tingueu cap dubte.

El Capità Tarragona ha dit...

Quim!

Totalment d'acord, el post no va sobre tu ni sobre la teva decisió... Va sobre el nostre "gran alcalde".... En Xavier Sabaté!! Perquè és ell qui mana a Tarragona.

Ballesteros només és una peça més de l'aparell.

On està la micropolítica?
On està la Tarragona de futur?

PARAULES... NO FET....

feliu ha dit...

Fitxeuse si és honest i ferm en les seves conviccions que allà pels anys 80 va VOTAR EN CONTRA DE PORTAR L'AIGUA A TARRAGONA, juntament amb el insigne ex-alcalde Recasens, vegeu les actes municipals!. i ara la vol portar a Barcelona.

Mireu els socialistes sempre han acabat malament, han fet el contrari del que han dit i al damunt son els unics que han anat a parar a la presó.
farem, farem. farem. A l'any 2010.. a l'any 2011, a l'any 2009. COLLONS FEU I CALLEU.

feliu ha dit...

Quim, no siguis tan honest i honrat, els contraris ho aprofitan per debilitar la teva ideologia o fer creuta que aquesta té algun problema. Cal sempre criticar als que governen, sempre ho poden fer millor. De res serveix crriticar a la oposició, senzillament perqué no governa, el que s'intetanrà es silenciar-la o treura-li unitat, per desacreditar-la, es el recurs del inoperant, tapar els seu desgoverns i manca d'efectivitat i lideratge en un suposat "cansament" de la oposició.
Quim el tornarem a veura com a regidor ??.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Perdona Feliu???
Ni se m'havia passat pel cap,. ara els hi toca a uns altres, no pas a mi.
Jo ja ho he estat i sempre tindré un bon record del meu pas perl’Ajuntament.

la casa de pinel ha dit...

yo al contrario que feliu pienso que en la politica ya hace mucho tiempo que hace falta honestidad y buenos proyectos para la mejora de calidad de vida del ciudadano i como no de la ciudad, pero claro esta proyectos que se ejecuten no propaganda.
si quien nos representan o nos ha representado fueran honestos la politica si seria del interes del ciudadano y politica para el ciudadano.

la casa de pinel ha dit...

señor quim espero que este bache familiar se resuelva pronto y de la mejor forma posible, mucha suerte.
primero la familia y despues la politica señor quim, que la familia es lo unico que uno tiene, lo de mas es pan pa hoy y hambre pa mañana.

feliu ha dit...

Sr. Pinel, no confunda, yo no ha dicho que no se sea honrado y honesto en política, yo dije que Quim es demasiado honrado y honesto en reconocer un cierto estado de ánimo con respecto a la politica de su partido, no aproveche para endilgarme que los politicos no tienen que ser honrados y honestos, "no fotem".