diumenge, 20 d’abril de 2008

La metamorfosi del govern d’entesa.


Es curiós com els membres del govern tripartit2 han donat un gir espectacular en les seves declaracions i en les seves actuacions,
Abans els transvasaments eren dolents, eren de dretes i eren perjudicials per la societat, ara ja no, encara que ara s’anomenen interconexió de ramals.
Abans quan es calava un incendi, la culpa era de la Generalitat perquè no havia pres les mesures preventives pertinents, ara ja no, ara quan es cala un incendi la culpa es del piròman que cala el foc.
Abans quan l’administració publica contractava al nebot de la portera del xofer del president es titllava l’administració d’amiguisme i corrupció, ara ja no, ara el que s’estila es contractar als germans, i parents dels consellers, això si amb les mans netes.
Quan abans la Generalitat finançava a la escola concertada, era reaccionari i de dretes, ara ja no. Abans portar al teu fill a una escola privada era totalment conservador i burgès, i ara fins i tot les filles del president de Catalunya estudien en una escola privada, faltaria més.
Abans quant la manca de metges a Catalunya començava a ésser una realitat es va titllar de manca de projecte per sanitat, ara, amb la jubilació anticipada dels metges, i la falta de cobertura de places, el problema encara es mes greu i les llistes d’espera encara son mes llargues.
Abans quant es parlava d’immigració i s’insinuava que s’hauria de controlar d’alguna manera, et taxaven de fatxa i retrògrad, ara ja no.
Fins i tot abans quant un conseller mentia o amagava informació i després ho reconeixia públicament, presentava automàticament la dimissió. Ara ja no, en Baltasar ha mentit descaradament al Parlament de Catalunya fins a 3 vegades i no ha tingut ni tan sols la decència de dimitir.
Però clar abans els consellers els anomenava el president de Catalunya, i el president el feia dimitir o el cessava, però ara ja no, ara als consellers no els tria el president sinó els partits polítics del tripartit que imposen les seves cotes de poder dintre del govern, i així ens va en aquest país.

Aquesta es la metamorfosis del govern tripartit, del que deien abans i del que diuen ara, del que prometien abans i del que fan. De la farsa diària a que ens tenen sotmès aquest país, i del cinisme amb que menteixen i ens volen fer combregar amb rodes de molí, i tot amb l’aquiescència dels mitjans de comunicació afins amb ells, que neguen l’evidencia i lloen les seves misèries com si fossin virtuts.
Abans la culpa era del govern , i ara no, els que manen diuen que no tenen la culpa de rés, ara la culpa diuen que es de tots, del govern i de l’oposició perquè critica.
I el pitjor de tot, es que sembla que els ciutadans d’aquest país s’hem acostumat a les animalades que fa el govern i a les seves justificacions i ja ni reaccionem, sembla que tots aquests despropòsits son tan habituals que ja els trobem fins i tot normals.
Que trist, tot plegat, però el culpable de tota aquesta disbauxa té nom i cognoms is es diu José Montilla Aguilera, el pitjor president que mai ha tingut Catalunya.


10 comentaris:

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

misatge de prova, sembla que no funcionava gaire bé la publicació de comentaris.

Gerard Castells ha dit...

Homa Quim,

Montilla pitjor president de la generalitat. Pitjor que Joan I d'Empuries Comte d'Empúries i president de la Generalitat el 1376?

És una brometa, sense mala intenció ;-)

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

home gerard si camviem les guerres medievals per les guerres mediàtiques, la gestió d'en Montilla es igual de nefasta per lo que respecta a la gestió, i concepció nacional com a poble.
I sí segurament i amb permís del Joan I d'empuries el pitjor president de Catalunya

feliu ha dit...

Gerard, potser sense mala intenció, pero en mala llet sí.
Aquest mal govern (ERC+PSOE+ICV)ni pitjor president, no es pot trivialitzar, brometes infantils, quina aportació té el teu comentari, nomès que rebaixar la realitat, que per desgracia ens toca a naltros que no vam viure el 1375.
Per altre banda, el govern i les competencies que tenia la Generalitat al 1376 no eran el govern i les competencies que te ara l'actual. Quan els espanyols volem ridiculitzar la generalitat anomenen a antics Presidents de nula importancia, com capellans de poble etc.
Només per t'hi dic per fer alguna aportació clarificadora.

berta ha dit...

NO SOM TRASVASISTES, es la consigna donada per en ZP, negar la veritat, reincidir en la mentira, reiren-sen dels enganyats, aquesta es la metamorfosis del govern, més que el govern de tot el socalisme català i espanyol i part de ICV.

A qui volen enganyar, a la seva conciencia?, però si no entenent d'això. Si els 100 anys d'honradesa, se les van emportar els Barrionuevo's, Sala's, Roldan's i el Sr. X.
Fins quan haurem d'aguantar, no tan sols aquest mal govern sino aquesta fastigosa gent que engnaya i menteix es més pur estil estalinista?.
No sortirà algú que sàpiga dir prou?, no sortirem a fer marxar a aquests impresentables gobernans? a aquets manipuladors de la veritat?. Es que no hi ha c......

feliu ha dit...

TRASVAS :
Tras : arrel de trasportar (un liquid).

Vàs : d'un vàs a un altre vàs (o d'una conca a una altre conca).

A qui voleu enganayar, als "tontus".

El Petit ha dit...

En quin país, un partit (ERC) que està al govern, aprova una cosa i després es manifesta el carrer?

Per favor!!!!!!

feliu ha dit...

De metamorfosis res, son un gobern "reversible", dins al cotxe oficial diuen una cosa i al diumenga a les manis. Son com el trasvàs, reversibles!.

feliu ha dit...

Protocol, del estudi previ per analitzar les posibilitats alternatives del traçat de la via del tren. 500.000€, acàrrec del nou finançament de l'Estatut Ostres !. Suposo que aixó deu volguer dir que a càrrec de la disposició 3ª que va conseguir Artur Mas.
I del document signat el 23 de setembre (sta Telca gloriosa) de 2006, entre Nadal i El Conseller Primer Sr. Bargalló en presencia del tot l'equip municipal, el Sr. Sabatè i el Sr. De los Rios (no es broma).

Josep (sl) ha dit...

El problema del bonisme de l'esquerra. I és la justificació amb el tripartit, que no jutja els fets, si no a qui ho fa.
Un exemple: Transvasar; és portar aigua d'un lloc a un altre. Aquest, és un fet objectiu.

Amb el PHN és va jutjar el transvasament per qui el feia, el feia la Dreta PP, era dolent. Ara el mateixos que el criticaven, ja no el troben dolent. Són els que ara l'impulsen i ara el defensen, perquè és bo, d'esquerres, però han fet mans i manigues per fer que no sembles el mateix fet objectiu, arribant a mentir. Com la Chacón en Campanya electoral.

Trist és ser govern i oposició a l'hora. En cap país normal s'entén de fet li he intentat explicar a un noi argentí i a un d'italià. m'ha resultat impossible que entenguessin perquè un partit del govern vota contra el govern, esta en desacord i és manifesta contra el govern des de el govern i no sols no trenca la coalició.
Si no que un dels liders del partit en qüestió diu què vol tornar de repetir la coalició de govern actual.