dilluns, 31 de març de 2008

EL MEME DEL AIGUA


El meu bon amic Dani Juarez em passa el següent meme, que tracta d’un tema prou important a Tarragona com es el tema del aigua així que aquí el reprodueixo tot contestant a les preguntes que em formula:

"Per això i tal i com va anunciar la CECT, engeguem aquesta consulta popular en forma de MEME per poder veure si la voluntat de la gent consisteix en transvasar aquesta aigua o no."

Creus que davant les decisions relatives a la cessió d’aigües a d’altres territoris, com ara la venda d’aigua dels aqüífers de Tarragona a Barcelona, s’haurien de fer consultes populars?

Tenint en compta la importància del tema i la sensibilització que existeix a Tarragona, respecta del aigua sincerament crec que sí.

Creus que la ciutadania de Tarragona ha rebut informació suficient sobre com estalviar aigua i com contribuir a pal·liar la sequera?

Jo personalment no recordo cap campanya al respecta, i si se'n ha fet alguna no tinc coneixement. Per tant aquesta informació si s’ha donat ha estat del tot insuficient.

Considera que s’ha fet una bona gestió de l’aigua i s’han adoptat mesures vàlides per pal•liar la sequera?

Ah, es que s’han adoptat algunes mesures?, perquè fa 4 anys que no es pren cap decisió al respecta. Es va paralitzar el PHN, però no s’ha fet cap altra cosa, a part de esperar que plogui.

S’haurien de demanar responsabilitats polítiques per les qüestions anteriors?

A nosaltres , a CIU quan vam intentar millorar un pla hidrològic que s’aprovava amb majoria absoluta del PP, gairebé ens pengen, d’altres van votar en contra sense aportar rés, i sense tenir un pla alternatiu, i ara ens trobem amb el que tenim, una manca total de previsió i de resultats. Evidentment això ha de tenir unes responsabilitats polítiques importants.

Ara toca que opineu vosaltres, l’hi envio el MEME a:

Oriol Vazquez http://oriolvazquez.blogspot.com/
Cesc Bonet http://bonetliberal.blogspot.com/
Jordi Salvat http://salvat.blogspot.com/
Millorem Tarragona http://milloremtarragona.blogspot.com/
Pitu Tarrasa http://parlen-ne.blogspot.com/

8 comentaris:

Oriol ha dit...

fet! és un meme molt interessant, a veure que va contestant la gent.

Anònim ha dit...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is

Pitu Tarrasa ha dit...

Quim, deures fets!!!
Salut!

Joan Miquel Carrillo ha dit...

Hola Quim, t'he proposat un meme al meu bloc.

Aprofitant l'avinentesa, rep una cordial salutació.

Anònim ha dit...

El conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar, ha explicat durant el ple del Parlament que el seu departament està estudiant portar aigua en tren .

gràcies per donar-nos tema per els foros, en aquest cas molt humorístic.

A Tarragona, per Sant Magí, van a buscar l'aigua, amb carros.
Una tradició i una festa molt arrelada a Tarragona.
És la Festa Major Petita. Entre el gran nombre d'actes
tradicionals i festius que se celebren durant aquests dies,
destaca l'Arribada de l'Aigua de Sant Magí, que és portada
des de les fonts de Sant Magí de la Bufaganya .


Si vol Sr. Baltasar ,ets podem deisar el carros

Un petit consell Sr. Conseller mes seriositat.

Apa noi

Coordinadora de llautó ha dit...

Quim, no perdis de vista a la funcionària municipal que surt piulant a la foto de la pàgina 3 de l’Aquí del dia 31 de març i que seu a la dreta del “papà" del teu amic Dani. M'han dit que és la mà a l’ombra de l’Aregio i una conspiradora dels socialistes. Fa anys vivia al meu barri en un pis com el meu, d’ADIGSA. Es va fer de CiU quan manava el Nadal i la vida li va canviar. Va endollar la seva família a l’ajuntament i va aconseguir un xaletet de l’Ajuntament a la Granja.
Avui treballa per la Coordinadora d’entitats convergents Tarragonines (CECT) que no és més que una plataforma partidista de l’Aregio. Una plataforma terriblement sectària i mancada de tota ètica que avui foten canya al tripartit i demà, quan vegin que hi ha tripartit per dies, aniran contra convergència, perquè aquesta colla d'aprofitats no són més que mercenaris del partit que guanya i més beneficis personals els pot aportar. I si no, com s'explica la nomina que cobra el teu amic Dani? I això no té res a veure amb política, Sr. Juárez pare? Quina mostra de les peripècies polítiques més inverosímils!

Anònim ha dit...

Toc, toc!!

Quim, que dorms? perquè no contestes el darrer post?

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Anònim, a quin post et refereixes que tinc que contestar?. si es al comentari anterior d'en coordinadora de llautó no he considerat oportú contestar perquè fa un judici d'unes persones que no conec i per tant no puc dir rés, però vull recordar-li, que en el cas que tingués raó, aquell dit en castellà que diu " en todas partes cuecen habas"