dijous, 27 de març de 2008

El delegat del govern i el seu menyspreu als ciutadans.


Un cop més el delegat del govern a Tarragona en Xavier Sabaté, ens ha demostrat de nou que es un bocamoll. Amb el cinisme que el caracteritza, s’ha permès menysprear a un col·lectiu de ciutadans, que integren una setantena d’entitats agrupades sota la anomenada “plataforma l’aigua no ens la prendran ” perquè segons ens diu es una plataforma vinculada a CIU.
L’inefable sr Sabaté ha dit als mitjans de comunicació que aquesta plataforma no li mereix cap respecta.

Vull recordar-li al Sr Delegat, que la seva obligació com a responsable de la Generalitat a Tarragona, es tractar a tots els ciutadans amb respecte, i aquest menyspreu que fa d’un col·lectiu simplement perquè no està d’acord amb les seves decisions, es un tracte discriminatori, sectari i fins i tot feixista.
Un principi bàsic de la democràcia es que tothom té dret a expressar la seva opinió, i els polítics han de saber acceptar les critiques, encara que aquestes no t’agradin.
El Sr Sabaté es el delegat territorial de tots els ciutadans, no només dels ciutadans que van votar al PSC-PSOE.
Per aquest motiu el grup municipal de CIU mitjançant el seu portaveu Sr Joan Aregio a demanat al president de la Generalitat que cesi immediatament al Sr Sabaté per aquestes inoportunes i antidemocràtiques declaracions.
De plataformes reivindicatives sempre hi han hagut, els ciutadans tenen tot el dret a expressar-se, i els polítics tenen l’obligació de escoltar-los, i poden estar o no d’acord, i poden fer declaracions dient que no estàs d’acord, però mai pots dir “que no et mereixen cap respecte”.

Des de CDC volem expressar la nostra repulsa vers aquestes declaracions del Sr Sabaté, i vull manifestar que des de la creació de la citada plataforma, CDC coincideix amb els seus plantejaments, però hem separat l’acció política de les iniciatives ciutadanes, i que no es una plataforma vinculada a CIU, tot i que a títol personal pot haver algun militant de CDC, igual que segur que també ni han d’altres partits polítics.
Però el que si vull manifestar clarament, es que arran de les declaracions del Sr Sabaté ,des de avui CDC dona suport a la citada plataforma i s’adhereix totalment als seus plantejaments.
Sr Sabaté vostè si que com a representant del Govern no ens mereix cap respecte.

5 comentaris:

Oriol ha dit...

Quim,

jo no he pogut escoltar les declaracions que ha fet sobre tal plataforma, evidentment hi pots estar d'acord o no, però tenint el càrrec públic que té, es podria mirar les paraules alhora de qualificar les coses o plataformes que li fan nosa i li molesten.

També dirà el mateix quan els pagesos es manifestin, que ho faràn en breu, pel tema de l'aigua? com que també es queixaràn, tindrà paraules de despreci per a ells?

quina vergonya

Oriol ha dit...

Per cert, que es miri avui el senyor Delegat del govern el diari aqui, i veurà quina és la opinió dsobre el tema de l'aigua del consell comarcal de l'alt camp per exemple.

el gitano de la agralla ha dit...

Qualsevol li compra un cotxe de segona mà a aquest paio.

feliu ha dit...

He llegit el post del Sabatè respecta al Aregio, més sectarisme no es pot tenir, inclús sembla que tingui enveja de no haver estat ell el que guanyès les eleccions al Aregio, quina falta de "señorio", es queixa de les faltes d'ortografia i tapa la deslealtat cap la gen de l'Ebre, defensant el "treura" aigua dels pus tarragonins cap a Barcelona "mano militari" bueno mano "montillani".
Per cert tinc entès que el Sabatè está jun amb una Boronat, no serà parenta del Boronat del pous que antigament subministraven Tarragona??.
"A Tarragona ni gota"

Anònim ha dit...

ES FEO,