dijous, 6 de març de 2008

Ara toca reflexionar:


La campanya electoral arriba a la seva fi, ara toca reflexionar, hem de reflexionar i al mateix temps recordar com s’han gestionat els nostres vots aquests darrers quatre anys, i hem de decidir si el que ha passat a Catalunya i a l’estat ens satisfà o volem que canviï aquesta dinàmica.

A Catalunya algú ha rifat els vots sortits de les urnes i ens han col·locat de president a un perdedor , que ni coneix ni vol conèixer els interessos de Catalunya, i ni els defensa ni els defensarà, per no enfrontar-se al seu partit el PSOE, i a sobre es permet el luxe de parlar de desafecció de la gent vers els polítics.

Ara no val a badar, sembla que ningú discuteix la més que probable victòria del PSOE a l’estat, però aquesta victòria no es pot traduir en una majoria absoluta, perquè llavors Catalunya encara sortirà més malparada que ho ha estat aquest 4 anys amb les mentides i promeses incomplides d’en Zapatero.

El PP ens acusa en canvi de voler decidir des de Catalunya la política del estat i es planteja reformar la llei electoral per treure la representació i la veu als partits nacionalistes, per tant si fos pel PP, Catalunya es quedaria sense veu.

Ara per tant, poca broma, amb Catalunya no s’hi juga, i tant el PSOE com el PP ja han jugat prou contra els interessos de Catalunya, Si després de tot el que ha passat aquest darrers anys, amb tripartits, Montillas, infrastructures, esvorancs, peatges, caos de rodalies, apagades de llum, vagues de metges, de transports públics, de mestres, etc etc, si després de tot això a Catalunya encara surt més reforçat el PSOE, i CIU no pot ésser decisiva, pobre Catalunya, llavors encara ens menysprearan més, perquè malgrat el malament que ho han fet, no haurien perdut el suport popular.

Per tant els catalanistes el dia 9 de març no es podem quedar a casa, ni tampoc ens podem permetre el luxe de votar en blanc. No val dir "total , després faran el que voldràn!!!
Perquè respectin a Catalunya, i puguem ser decisius, tots els vots catalanistes han d’ésser per a CIU, es només amb el nostre suport a CIU i a Jordi Jané a Tarragona que podrem tenir la suficient força per poder fer respectar els interessos de Catalunya i el nostre dret a decidir.

12 comentaris:

feliu ha dit...

Ahir vaug estar al miting del Metropol, vaig sentir un candidat diferent, molt gratificant, sense crits, amb tó pausat, tranquil, dien les coses amb convicció però sense crispació, en Jordí Janè, ha fet un discurs diferent, creible, sorprenenment em va agradar, lluny del crits i els envalotaments a que ens tenent acostumats la majoria dels politics. A Tarragona hi ha nascut un gran candidat.

Juan Carlos ha dit...

ojala y asi sea, me gustaria deberas que naciera un candidato y este mismo esta vez si velase por todos y cada uno de los ciudadanos,
eso si que no se parezca a feliu.

feliu ha dit...

Mientras haya juancarlostes, habrá feliu's. Y si no os gusta, os vais. Que yo donde no me gusta estar, me voy. Y tidis más tranquilos, juancarlostes incluidos.

Juan Carlos ha dit...

no si a mi me gusta que haya felius como tu.
la pregunta es, a los demas les gusta.
tranquilo feliu que en la viña del señor debe haber de todo, aunque abeces malo.

feliu ha dit...

para malos los de ciutadan's, que todos os abandonan.

Juan Carlos ha dit...

feliu si algo e sido es pepero.
ahora bien de ciudadans no soy si bien no descarto serlo visto lo visto

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

A sang freda de nou ETA ha matat, aquest cop la víctima ha estat l’exregidor socialista de Mondragón Isaias Carrasco.
La banda terrorista ha intentat desestabilitzar el procés electoral, serveixin aquestes línies per expressar la més enèrgica repulsa davant dels tràgics fets, i la nostra condolència i solidaritat amb la família de Isaias Mondragón per tràgic tràngol i pel immens dolor que estant patint.
No podem permetre que el terrorisme guanyi el pols a la democràcia.
Ara més que mai la nostra resposta ha d’ésser la participació a les urnes, perquè només amb la força dels vots democràtics es poden assolir els objectius que lliurement exerceixen els ciutadans.

la casa de pinel ha dit...

tienes toda la razon quim

Josep (sl) ha dit...

Quim el nostre deure envers la democràcia és votar. Per cert vas veure al diari el conseller nacional (segurament cessat en aquests moment) d'Esquerra. Que ha recomanat a la província de Barcelona als votants d'ERC votar CiU al senat.

Gerard Castells ha dit...

I Xavier Sala i Martin diu que no votarà a CiU

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Sip Josep, perque a barcelona ERC al senat no existeix.
gerard, una cosa es un conseller nacional, que ja es greu que demani el vot per un altre partit que no pas el teu, i un altre la de un simpatitzant, en Xavier Sala no es militant de CDC, en canvi el vostre conseller nacional si que ho es o al menys ho era d'erc.

Artur ha dit...

Gerard,
Sala Martín no votarà Duran Lleida per una raó molt senzilla: és d'UDC i aquest és un partit demòcrata-cristià, molt lluny del liberalisme del que fa gala Xavier Sala Martín. Duran Lleida ha dit diverses vegades que no li agrada el liberalisme: és obvi perquè si fos així seria membre de la Fundació Catalunya Oberta o del grup Hayek.

Sala Martín és impecable, implacable i sempre polèmic. Personalment no deixo mai de llegir els seus articles.