divendres, 4 de gener de 2008

Tots al Jutjat!!!!


Esta clar que el govern socialista establert a Tarragona, I dic socialista, perquè encara no sé quin paper pinta ERC en el govern, ni quin poder de decisió té. Està clar dons que el govern socialista a Tarragona, segueix les mateixes pautes que el govern tripartit quan va accedir al govern de la Generalitat, i aquestes son: dir i repetir fins a la sacietat, que l’anterior equip de govern va deixar L’ajuntament endeutat, que va deixar un munt de nyaps, i que ara els hi toca a ells arreglar-ho, i clar per això, no son capaços de fer rés sinó únicament de desacreditar dia si dia també a CIU.

Recordem que el govern tripartit es va emparrar en investigar totes i cadascuna de les conselleries de la Generalitat de la època Convergent i es va entestar amb una auditoria que va durar més d’un any, i que al final no es va trobar cap indici de irregularitat ni cap il·legalitat manifesta.. es van dedicar tot un any a dir que tot estava paralitzat per culpa de CIU, i que havíen deixat la Generalitat sense un duro, i després es va demostrar que no va ésser així, i per tant la suposada desfilada de Consellers pels jutjats per suposades irregularitats no es va produir.

Ara en Ballesteros amenaça en portar al jutjats a tothom que tingui responsabilitats en el Pàrking de Jaume I, siguin polítics, tècnics o gerents, perquè diu que no tolerarà cap negligència ni corrupció i que portarà als tribunals a qui faci falta.
Tal com diu el portaveu de CIU a l’ajuntament Joan Aregio, si l’alcalde Ballesteros es coneixedor de que hi ha hagut corrupció ó negligència hauria d’anar d’immediat als jutjats. Però el que no pot fer Ballesteros es amenaçar i difamar sense tenir cap tipus de proves de cap mena. Perquè està clar que al pàrking de JaumeI, no van sortir les coses com estaven previstes, i van sorgir un problema darrera de un altre, que no es podien preveure amb antelació, inclòs amb la fallida de la empresa constructora, i això ha comportat un retràs descomunal en l’acabament de les obres i un desfasi molt important en el pressupost inicial. Però d’això a intentar criminalitzar a l’anterior equip de govern ni ha un abisme.

Algú podia preveure que amb les obres del TGV a Catalunya es produirien els esvorancs que es van produir, i els retràs en les obres, i el caos que es va provocar a rodalies de RENFE ?, no que a ningú se li va ocórrer amenaçar de portar als jutjats a la ministra Malena i al president de RENFE ?

Siguem una mica més seriosos. I ara el que ens cal preguntar es perquè encara no està el pàrking inaugurat, si ja esta acabat, que impedeix a Ballesteros inaugurar d’una vegada aquest maleït pàrking?

Malgrat tot, un cop estigui en funcionament, es resoldràn el problema de l’aparcament a la part alta, i d’aquí uns anys, ningú se’n recordarà dels ditxosos problemes que va tenir aquest pàrking de la part alta.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

¡¡¡¡'''''''''''''.

NO

SEMPRE SERA UN BUNYOL

RCM

El Capità Tarragona ha dit...

Hola Quim, bon escrit.

Al parking de Jaume I se li podria dir, el Parking Maleït. Se li han anat afegint un cúmul de problemes que s'han hagut d'anar solventant poc a poc i que, ha generat un sobrecost i probelemes tècnics als que Ballesteros li vol treure rendiment polític. És lamentable. De veritat.

NO te ni idea del que vol ni de quin tipus de política vol fer. Primer no vol judicialitzar la vida política (LOGO) , ara vol denunciar a tothom (TARGETA DE CRÈDIT i PARKING)... Què serà el següent???

A mi, aquest tipus de política barata no m'agrada. Se li acaben les idees i, com a conseüència, les fotos als mitjans, per tant, ha d'anar dient bajanades a tort i a dret, segurament influenciades per algú del seu equip de govern.

No se, aquest no és el tipus d'alcalde que jo vull per a la meva ciutat.

Algú li ha de fer veure a aquest Senyor, que no és millor alcalde qui més surt a la premsa.

Salutacions Quim

mossèn ha dit...

molt senzill !!! ... no s'inaugura perquè encara no són els reis !!! ... ui, vaja, si són avui !!! ... demà ja tenim la foto amb l'alcalde ensenyant les dents !!! ... salut

Oriol ha dit...

Quim, jo crec que Ballesteros ha dit aquesta tonteria per desviar l'atenció i tornar a sortir als mitjans de comunicació ja que des de que és alcalde ha fet ben poc i la gent ja comença a estar farta.

A banda, són delcaracions de nen petit, és a dir, si tens alguna cosa que dir que creus que ha infringit la llei i que és delicte, calla, ves al jutjat i que facin la seva feina. Si finalment dieun que tens raó, que hi ha hagut delicte, aleshores crida als quatre vents que hi ha hagut corrpució i que la gent de CiU som el que vulguis, però del contrari no cal fer afirmacions que no porten a cap lloc, i que a més a més, estic convençut de que a sobre no investigarà res de res.

Tornem a lo de sempre, la famos política de cara a la galeria a la que el senyor Ballesteros ens ha aacostumat des de que és alcalde, és la única vegada en anys que vec a la mateixa persona fer el paperet cada dos o tres dies pels diaris, posant cara de serio, fent veure que treballa i fent creure a la gent que és un gran alcalde. Mireu doncs si tan alcalde és, que ha de recòrrer a dir tals estupideses per a fer creure a la gent que l'ajuntament socialista està fent alguna cosa.

Penós.

Cesc ha dit...

En Ballesteros és com tot socialista un "boquirroto" que diria en Losantos. Els socialistes només saben jugar amb propaganda i cops efectistes de manera que el que hem de fer els altres partits és demostrar a la ciutadania com manipula l'alcalde. Fer-ho punt per punt. Ballestero diu X --> X és mentida perquè Y. Els sociates no saben jugar a dir la veritat!

Anònim ha dit...

Con opiniones como la suya , se comprende por que estamos tan carentes de infrastucturas , si es tan facil poner en marcha el Parking ponlo tu y ademas da cuenta a los ciudadanos de una auditoria , y de paso que te redacten el proyecto, la licencia de ocupacion ect. ect.
asi estamos a la colade Europa

joan ha dit...

Mireu, és molt fàcil, el Ballesteros haurà d'enderrocar el Fortí, per tant a pagar una millonada d'imdemnització, el responsable d'això van ser els socialistes i per tant s'els podria demandar per que ho paguesin ells. El contratac es dir que portarà als jutjats el tema del parking.
Jo crec que s'han de portar els dos temes i així els tarragonins tindrem clar qui a de pagar els errors.

Waipu Joan ha dit...

Quim, la veritat que hi ha un munt de problemes amb aquest aparcament! Ara bé, jo, com a veí de la Part Alta, treballador a torns a la química (per ara), castigat per la falta d'aparacament, et vull fer una consulta:
en Nadal va dir 12 mil euros (ho tinc firmat per ell en una carta). S'està parlant de 24 mil i 50 euros mensuals de manteniment. Vols dir que podré pagar aquest caleram? És una passada home! POrto a la llista d'espera des del primer dia... tinc problemes de feina! Aquest aparcament el veig llunyà i estic aparcant cada dia més lluny! La història és esgotadora pels veïns.
. Salutacions

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Waipu: finalment no sé com acabarà, però era intenció de l'anterior equip de govern de mantenir els compromisos adquirits, i en tot cas s'hagués augmentat l'equivalent al IPC d'aquests anys.
però ara serà el nou equip de govern qui fixarà els preus.I per tant no et puc dir quin preu demanarà.

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

Doncs tanta lluita política segurament sí que acabarà al jutjat. Parking = element d'elevat potencial recaptatori. I tant que això acabarà, si no és per un per altre, però temps al temps, que alguna actuació segurament sí que acabarà al jutjat.