dimarts, 22 de gener de 2008

Sr Xavier Sabaté: Calladet s’està millor!!!!Sembla evident que l’ elecció d’en Jordi Jané cap de llista de CIU per la circumscripció de Tarragona, ha estat del tot encertada, doncs per part dels socialistes, el seu primer secretari a Tarragona i actual delegat del govern, ha intentat desacreditar al nostre candidat, no per la seva labor parlamentaria sinó perquè diu que no es de Tarragona, i perquè la anterior legislatura va ésser escollit parlamentari per Barcelona.
Home, intentar invalidar la seva candidatura, per els seus orígens, no té cap mena de consistència, perquè de tots es sabut que en Jordi Jané es nascut a L’Arboç, es va casar a L’Arboç, té la família a L’Arboç, i vota a L’Arboç. I fins ara L’Arboç pertany a les comarques Tarragonines.
Amb aquesta insinuació, ens vol dir que en Montilla està invalidat per a ser president de Catalunya, perquè no es nascut a Catalunya?, ( no he sentit cap queixa per part del Sr Sabaté al respecta). i... No recorda el Sr Sabaté que ell mateix, havent nascut a Flix va presentar-se com a candidat a l’alcaldia de Tarragona, i tothom ho va trobar de lo més normal?. A que ve ara amb això?,
Diu també el Sr Sabaté, que Tarragona perdrà un diputat, ja que en Jané exercirà de diputat per Barcelona, i que veurà Tarragona a través de la finestra del AVE. Respecte d’això vull dir-li al Sr Sabaté, que aquests 4 anys, a Tarragona n’hem perdut 3 de diputats, els tres diputats socialistes, que durant aquests temps, s’han dedicat a fer seguidisme del PSOE i en cap moment han defensat els interessos de Tarragona, i del tema del AVE, potser ha volgut fer una petita broma, però li recordo que si hagués sigut pels socialistes, L’AVE no hagués passat per el camp de Tarragona, perquè el traçat que havien previst els socialistes era Madrid, Zaragoza, Lleida i Barcelona, va ésser el llavors president Pujol, i el responsable de infrastructures sr Albert Vilalta( ja amb govern del PP) qui van modificar el traçat perquè pogués acostar-se a les comarques del camp de Tarragona.
El sr Sabaté té dos obsessions, una es en Joan Miquel Nadal, que ha estat capaç de guanya’l en totes les eleccions que s’han enfrontat, ja siguin espanyoles, catalanes o municipals, i l’altre obsessió es evidentment CIU.

Jordi Jané ha estat el diputat més actiu del marc parlamentari, ell sol duplica en intervencions parlamentaries a les intervencions dels tres diputats socialistes per Tarragona junts,(que tot sigui de pas, ningú sap qui son, ni que han fet, perquè vertaderament no han fet rés)
a més com a portaveu de CIU en la comissió parlamentaria de investigació del 11 M, tothom recorda com va ser capaç de posar nerviós en Jose Mª Aznar. També,ha estat portaveu de CIU en la comissió de Gescartera, i ha estat president de la comissió de seguretat vial del congres dels diputats.

Lamento, que quant no es tenen arguments per rebatre, com es el cas d’en Jané, que ha estat un diputat molt actiu i brillant, es vulgui entrar en desqualificacions tan puerils com les que ens té acostumat en Sabaté.
Sr Sabaté, diuen que a vegades calladet s’està millor, i en castellà que “calladito estás más guapo”, això darrer es difícil que a la seva edat es pugui arreglar, però al menys guardis la mala llet que porta dins, perquè pot acabar fent una ulcera d’estómac.


16 comentaris:

Maria Teresa ha dit...

Quim,
molt bé. Ja estic farta d'aquest tipus de política. Potser quan tinguem una democràcia consolidada no serà viable que certs tipus de polítics la diguin grossa i esperin que ningú els contesti (és que es pensen que som tots imbècils?).
Un altre detall petit: Com pot ser que l'actuació estel·lar del senyor Vallès (cap de llista al Congrès en la passada legislatura i també cap de llista en la candidatura de la propera) fos la defensa aferrissada (en contra dels catalans) de la senyora Maleni!!!. Això ja defineix el gran treball que van fer els socialistes tarragonins la passada legislatura!!!

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

ondia Teresa tens raó, va ésser en Vallés qui va fer la defensa de la maleni, tot just un diputat de Tarragona.

feliu ha dit...

No cal que si escarreseu, en Joan Ruiz, núm 2 dels socialistes per Tarragona, en un article d'opinió al Diari se sent orgullós de Tarragona, perqué aqui diu que ningú pregunta d'on ets, qui ets, o de quina familia ets, SI NO QUE FAS !. O sigui que en bones paraules el Ruiz li ha dit al dirigent socialista : "PORQUÉ NO TE CALLAS".

L'importan no es si el gat es maco o lleig, l'importan es que caçi ratolins, i aquest en caçe, si no no borderian tant.

Anònim ha dit...

feliu, tergiverses l'article del Ruiz, que parla de Tarragona ciutat, i no te res a veure amb Jané, ni amb el Sabaté, que si no vaig errat viu a Tarragona potser fa 40 anys, de jovenets vam coincidir a l'USTEC, a Tarragona, i d'això fa mes de 30. Mentre Jané no viu a l'Arboç, fa 20 anys o mes que viu a Barcelona. Si els de CIU volen presentar Jané que el presentin, tenen dret a fer-ho, però no contesten on anirà a dormir, cada dia quan hagi passat la campanya electoral. Pots contestar-ho tu? Gràcies

Lluis

Anònim ha dit...

a Jené por Arboç no le vemos, en Arboç podemos asegurar muchos que no vive. Me podria esplicar como puede apuntarse en el ayuntamiento si no vive aquí En las eleciones municipales no estaba en las listas para votar

feliu ha dit...

Anónim, no tergiverso res, el JOan Ruiz, diu que l'important es el que fas, no d'on ets o qui ets.

I com ho diu tornan de Barcelona a Tarragona i ell es fins ara assessor del sr. Corbacho de la Dipu de BCN, dons penso que ell sí que treballa on no dorm i pel vostre pensament treballa a un territori que no coneix.

Maria Teresa ha dit...

Quim,
proposo que deixem sense resposta a partir d'ara qualsevol comentari que facin els socialistes sobre el lloc d'on prové el Jordi Jané mentre ells segueixin presentant a persones com la vice-presidenta del govern com a cap de llista de València. Tinc la sensació que entrem en el seu joc. I què et sembla si a partir d'ara comparem feina feta pels representants de cada partit?

joliu ha dit...

Ha, ha, veig que tens el bloc entretingut amb aquests anònims. Sempre donen color.
A mi el Jané sempre m'ha agradat, i com tu dius és molt actiu al congrés.
Espero que aconseguiu un bon resultat a Tarragona.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

No he vist cap critica d’en Jané, sobre la seva acció com a parlamentari, ni crec que la veiem, perquè ningú pot discutir la seva feina com a diputat.
Si del que es tracta es de jutja’l per on ha nascut , on treballa i on dorm, em semblen arguments molt puerils,
Si fins ara era diputat per Barcelona, i ha estat un bon diputat, ara serà un bon diputat per Tarragona, i segur que moltes boques callaran, de tota manera tots aquests que el critiquen, ho haguessin fet igual haguéssim presentat el candidat que haguéssim presentat, perquè tampoc ens haguessin votat, només volen, enrarir el panorama polític, i us ben asseguro que no ho aconseguiran, ja voldrien ells tenir una persona com en Jané a les seves llistes, perquè ell sol,, duplica la feina feta pels 3 diputats socialistes de Tarragona junts. Que per cert, a tothom que he preguntat, ningú m’ha sabut dir com es deien, ni que havien fet,, i si no ,feu la prova, pregunteu com es diuen els diputats de Tarragona del PSC i ERC, (també podeu preguntar pels de CIU i PP), i ja véreu que us diuen. i... del senat?, feu la prova.
NO ELS CONEIX NINGÚ; I HAN ESTAT DIPUTATS 4 ANYS PER TARRAGONA

Anònim ha dit...

PUES VAYA USTED PREGUNTANDO POR LO DEL CIU VERÀ. NO LOS CONOCE NADIE. O LO QU ES PEOR HAY QUIEN SABE QUE EL BADIA ES SENADOR DE USTEDES

Anònim ha dit...

Algú sap de que va això que corre entre la premsa que Badia s'ha aliat amb Aregio per fer fora els pocs amics de Nadal que resten a CDC de Tarragona ?

pEpE ha dit...

Companys!

Us recordo que el proper dissabte 26 de gener a les nou del vespre hi ha la inauguració del nou col·lectiu de Riudoms de la JNC.

Us hi espero!

Per més informació visiteu el meu bloc http://josepmasso.blogspot.com

Cesc ha dit...

Tots a Riudoms a animar a en Pepe i al Joel Bonet, jo tot i ser PPero allí estaré per donar anims al meu germà :D

Quim! El socialisme funciona a base de mala baba. Avui per casualitat he entrat al bloc del Sabaté... lamentable. Aquesta gent viu empipada!

benjamí ha dit...

Anónim, algu sap quelcom de l'estrategia socialista per fer fora a tots els catalanistes d'en Maragall i a tots als de la línea del Piqué al PP i de la "moguda en contra d'en Carod algú sap com va?.

Anònim ha dit...

Anònim de les 21:26:
Potser tu ets part interessada en aquest rumor? Suposo que deus ser algú al qui li interessa que hi hagi merder i deus tenir com a frase de capçalera: A rio revuelto ganancia de pescadores.
Sàpigues -per a la teva tranquil·litat- que a CDC de Tarragona no hi ha més merders que els propis d'unes eleccions perdudes.

Anònim ha dit...

Digueu-li al Sabaté que:

El ministre Bernat Soria es presenta de cap de llista per Alicante. Va nèixer a València i viu a Madrid. La ministra Maria Antònia Trujillo va neixer a Badajoz i es presenta per Caceres. La ministra Elena Salgado es d’Orense i es presenta per Cantabria.

El ministre Alfredo Perez Rubalcaba que fa 4 anys va anar per la seva terra natal, Cantabria, ara es presenta per Càdiz.i que el ministre Mariano Fernandez Bermejo va nèixer a Avila i ara el presenten per Murcia