dissabte, 19 de gener de 2008

Mas fa una crida al "vot útil catalanista" a favor de CiU


Ja es comencen a calentar els motors de cara a la cita electoral del 9 de Març, i aquest cap de setmana tots els partits polítics a Catalunya han celebrat els seus consells nacionals, per tal de tancar les llistes electorals. I com es habitual tant el PP com el PSOE han aprofitat per criticar-se mútuament a costa de CIU, així el PP diu que en Duran hauria d’ésser el número dos de la Chacón, perquè CIU pactarà amb el PSOE ,i els socialistes diuen que CIU pactarà amb el PP.
Aquesta fixació que ambdós partits tenen amb CIU només fa que confirmar les expectatives de bon resultat per a CIU, i que veritablement pot esdevenir una força política decisiva a les properes eleccions, només així es pot entendre que CIU sigui el punt de mira tant del PP com del PSOE.
Ara, d’aquí a les eleccions del 9 de març hem d’aconseguir que la gent catalanista acudeixi a votar, que no es quedi a casa, perquè un vot catalanista que es queda a casa, només reforçarà al PSOE i al PP.
En aquest sentit, Artur Mas, ha demanat a tots als catalans no quedar-se a casa davant la important cita electoral del proper 9 de març i ha apel·lat al "vot útil catalanista" que representa Convergència i Unió. "és un error que alguns catalans es plantegin quedar-se a casa o votar en blanc. No ens enganyem, un vot catalanista en blanc a qui dona força és a aquelles forces que ocuparan el poder a Madrid i que han actuat contra els interessos de Catalunya”.

Artur Mas també ha remarcat que hi ha poques diferències en el PSOE i el PP en la seva concepció d'Espanya, del concepte d'Estat, de qui exerceix el poder, de qui decideix, de qui recapta... I és que "el programa del PSOE sembla impregnat del perfum d'Aznar". Per aquesta raó, "cal una reacció catalanista el 9 de març". Perquè "pocs catalans poden estar contents i satisfets amb el tracte que ha rebut el país tant per part del PP com del PSOE".
Segons Mas, cal que quedi clar que la prioritat dels catalans és el seu país. "Una persona amb sensibilitat catalanista, amb el cor i amb el cap, només pot votar CiU". I és que la federació representa "una formació política de gent experta, gent amb Catalunya com a prioritat i raó de ser, i gent amb passió pel país per defensar Catalunya davant de qui sigui". Per Mas, "CiU és una marca de qualitat que en altres ocasions difícils ja ha demostrat que pot resoldre situacions complicades tant econòmiques com de defensa de país".
Ara només cal que els ciutadans i ciutadanes de Catalunya hagin entès el missatge i el proper dia 9 de març optin per votar CIU.
7 comentaris:

mossèn ha dit...

som massa pocs com per poder fer una cosa gran ... salut

Artur ha dit...

CiU hauria d'obtenir un bon resultat. Catalunya ha estat un víctima de l'estultícia del tripartit i en un país "normal" això hauria de ser un factor determinant en el vot ciutadà. Tanmateix aquest país pateix d'una manca de cultura política, d'una deixadesa crítica i d'un gregarisme ideològic primitiu, circumstàncies que poden condicionar una victòria socialista. El PSC centra la seva campanya en la por al PP: "que ve l'home del sac..." i aquest eix ideològic és infantil, simple i reduccionista, per no dir estúpid. Si el PSC guanya a Catalunya, i quan dic PSC vull dir ERC i ICV, és que la societat catalana pateix d'infantilisme. I quan dic "guanyar" vull dir realment guanyar, no pas manar o governar, que això, amb la llei a la mà, ho poden fer els perdedors, com ja hem vist en dues eleccions al Parlament de Catalunya.

feliu ha dit...

Am la cap de llista del PSC-PSOE, el futur de Catalunya es presenta prenyat de mals auguris.

Joan ha dit...

Seria molt extens en senyalar amb justícia, en aquet moment, las qualitats, virtuts i els èxits aconseguits per Duran i Lleida, encara que, estic convençut, que desprès de las eleccions del mes de Març, continuarà mantenint-se como un dels politics mes importants de CIU i de Catalunya..


1.- Jo crec que la relació amb Espanya, per una banda, hem de arribar a una entesa amb Espanya i també, que cada un, tiri per la seva banda.

2. –S’ha d’evitar que aquestes eleccions siguin per aconseguir una cartera Ministerial com han fet els socis del PSC a les eleccions autonòmiques Catalanes. Hem de dedicar ja d’una vegada tot el esforç i dedicació a Catalunya que últimament esta deixada de la ma de Deu.

3.- Proporcionar un sistema de gestió seria i d’altura, millorar las condicions dels ciutadans en General, dotar de infraestructures amb material modern i sofisticat i contar amb un equip de persones capacitada i suficientment motivat, que siguin els interlocutors dels Catalans a Madrid, per tirar endavant L’estatut . Per tant hem d’esperar al resultat de las eleccions i segons qui guanyi, començar ja a Treballar.


Per cert a un Blog Socialista, he deixat la meva opinió i ha aparegut el següent missatge


Se ha habilitado la moderación de comentarios. El autor del blog debe aprobar todos los comentarios.

Això es el talante democràtic que planteja Zapatero?

Waipu Joan ha dit...

no et pensis que és fàcil pel votant... avui en dia no es veuen les coses tan clares!

elracodemataro.blogspot.com ha dit...

Sincerament, amb les declaracions del Sr. Rajoy sobre l'ensenyament amb català, jo no pactaria res amb el PP. No fem com ERC que a canvi de poder ven el país a Espanya.

David

elracodemataro.blogspot.com

Anònim ha dit...

(corre pels blogs de CDC)

no ens podem enganyar a nosaltres mateixos, Jordi Jané, s'ha empadronat fa quatre dies a l'Arboç. Ho va fer un xic abans de començar a fer la llista, o sigui que quan vam fer les reunions comarcals, vam fer riure.