dijous, 31 de gener de 2008

La xuleta de la Chacón!!!


Em pensava que això de dur xuletes escrites amb retolador a les mans, era patrimoni d’en Puigcercòs, però veig que anava errat, l’altre nit al programa de la Mònica Terribas, la ministra Chacón tenia la seva mà ratllada amb anotacions, i us ben asseguro que em va caure l’anima als peus, perquè tot i que mai ha sigut santa de la meva devoció, la Chacon deien que es una persona elegant i glamourosa, tant glamourosa que només li faltava sortir als programes de salsa rosa o del tomate.
Però vet aquí, que amb les mans ratllades de rotulador ha perdut de cop tota la seva elegància, tot el seu encant i tot el seu glamour, per passar directament a encapçalar la llista de polítics que ratllen la cutreria , el mal gust, i inclòs la falta de educació ( recordo que quan jo anava al col·legi, portar coses escrites o ratllades a les mans, era senyal de mala educació i feia de brut).
No estic dient pas que la sra Chacon sigui una bruta, però no dona massa bona imatge que la cap de llista dels socialistes al congrés dels diputats vagi als programes de televisió amb les mans brutes i ratllades de retolador.

Si es que tenia necessitat de portar coses anotades, perquè no duia unes notes escrites en paperets?(cartolinetes com duia en Pujol), o portava un bloc de notes?, ningú hagués dit rés si el que volia era consultar dades, per no equivocar-se en les xifres.
Enfì, aquest es el nivell de la ministra de vivenda, un bon exemple per a tots. A sobre quant la presentadora li va preguntar que duia escrit a les mans va contestar que ella era molt xuletera, vol dir que quan era estudiant ja n’en feia ( molt bon exemple pels estudiants de Catalunya, fes xuletes que arribaràs a ministre).
De tota manera per rentar-se les mans, cap problema, una mica de fragància socialista de “Eau de Chacón” i les mans li quedaran netes com una patena.

11 comentaris:

Dani Juárez ha dit...

Hola a tothom!

Després de que tants m’insistíssiu en que m’obris un bloc finalment m’he decidit a fer-ho.

Espero que us agradi i que es converteixi en un espai agradable on l’intercanvi d’idees i opinions sigui el protagonista.

http://danijuarez.blogspot.com/

Moltes gràcies!!

Dani Juarez

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

ja t'he linkat dani, enhorabona amb el teu bloc, t'aniré seguint

feliu ha dit...

Ja veus a qué porta això de la paritat, una nena boniqueta, embraçadeta i xuletaire, i amb això volen fer ministres !.

elracodemataro.blogspot.com ha dit...

Sort que la Chacon per ara no va per ministre d'educació, perquè legalitzaria les xuletes en l'ensenyament.

David (elracodemataro.blospot.com)

joliu ha dit...

Quan dius la xuleta de la Chacón, vols dir que la Chacón és una xuleta? ´
Catalunya necessita desesperadament que la Chacón s'estavelli,.. electoralment. No podem premiar aquesta manera de fer política. Fa temps que ho dic, és l'estil Operación Triumfo. Agafen el pitjor que troben per que la gent digui es uno de los nuestros lleig/lletja, garrulo, xuletera... jo també puc ser ministre, jo també puc ser president de la Generalitat, si no ho sóc és per que no vull.

Si el PSC no pateix una forta davallada electoral la Chacón serà la propera presidenta de la Cheneralitat.

Anònim ha dit...

tot aixó fa pudor a masclisme

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Anònim, no sé on veus el masclisme, ja que en el post faig referència a Puigcercòs que també les feia anar. i lo de ratllar-se les mans, siguis home o siguis dona fa de brut, sempre ha estat així. i les xuletes son motiu de suspens automàtic si els professors t'enxampen.
Joliu "esto es lo que hay" aquest es el nivell dels socialistes, que actualment tenen tot el poder, Montilla, Chacon, Clos etc etc, com veus el nivell dels nostres governants actuals es molt elevat!!!. I certament lo de” La xuleta de la Chacon “evidentment es un joc de paraules, que es pot interpretar com es vulgui.
Espero que el proper dia 9 de març, els catalans puguem canviar aquesta panda de xuletes que ens governen.

Gerard Castells ha dit...

Lo mejor de todo fue su naïf justificación: “es que soy muy chuletera” Sonó a Churchill la repuesta. O a Azaña, que nadie diga. O incluso a Hilary Clinton, por citar a una mujer más a la izquierda.
“Es que soy muy chuletera” Qué mona ella. Qué chachi piruli sostenible, diversa y multicultural. Qué guays las Ministras de Zapatero. Qué bien huele el “Eau de Chacón”. QUÉ CONDENA LA NUESTRA.

extret del bloc de l'alejandro fernández

Josep (sl) ha dit...

Jo que voleu que us digui, el seu discurs és monotemàtic i monòton. crec que les xuletes en una entrevista donen poca versatilitat. I donen a entendré 2 coses: 1 - respondràs el que tens escrit per tant l'entrevista seran 2 monòlegs. 2 - Que has pactat l'entrevista i el contingut de les preguntes, què no diu massa bé de la independència dels mitjans.

Una cosa són tenir dades en fitxes. I l'altra frases i consignes escrites. Algú de la seva experiència i preparació no hauria de mostrar un nivell tan baix.

L'esquerranós de Camp Clar ha dit...

Com sou els masclistes!!
Quim si són les dones del PSC d'Esplugues, són xuletes. Si són els regidors pijets de CiU de Tarragona, són fitxes. Que no et recordes quan eres regidor de juventut, sempre en feies servir de "fitxes" perquè et ficaves nerviós i vermellot com un pebrot i t'oblidaves de les coses. Jo prefereixo les "xuletes" de la Chacón que les fitxes del Quim, Of course!!

Anònim ha dit...

A L’esquerranos de camp clar : Ets un mentider.