dimarts, 15 de gener de 2008

Jordi Jané, cap de llista de CIU a Tarragona pel Congrés, i Josep Maldonado pel senat.

Una renovada llista de CIU es presenta al congrés per Tarragona ,a les eleccions generals del proper 9 de març. Jordi Jané advocat i actual diputat per CIU, encapçala aquesta renovada llista, que aporta experiència i Joventut al mateix temps.
Acompanyat per Raül Font, Imma Juan, Xavier Bagés, Sílvia Pomés I Oriol Vàzquez.
La candidatura al senat l’encapçala en Josep Maldonado, fins ara diputat al congrés i persona molt vinculada amb el mon del esport per haver estat secretari general de l’esport de la Generalitat de Catalunya..

En Jordi Jané agafa el compromís d’encapçalar la llista de Tarragona amb molta il·lusió i molta empenta. En Jané es advocat, professor de la Universitat Pompeu Fabra de dret constitucional. Ha estat Portaveu de CIU al congrés en temes d’infrastructures, justícia i habitatge.
Ha estat responsable de CIU en la comissió d’investigació del 11 M. I va ésser l’home que va fer posar nerviós a Josep Mª Aznar amb les seves preguntes en la citada comissió de investigació .
També es el president de la comissió de seguretat vial del congrés dels diputats.
Nascut a L’Arboç, al 1963 i persona molt vinculada al camp de Tarragona.

La resta de la llista de CIU a Tarragona, brilla amb llum pròpia, ja que les persones que acompanyen en Jordi Jané, totes de contrastada qualitat humana i compromeses amb Catalunya, fan molt atractiva aquesta candidatura, que com he dit abans combina la experiència dels seus membres en càrrecs públics o locals, amb la joventut d’altres ,amb clara visió de aposta de futur com es el cas d’en Oriol Vàzquez, president comarcal de la JNC , persona jove i de profundes conviccions, i que representa el futur del nostre partit.
Espero i desitjo que aquesta llista aconsegueixi atraure a la gent de les comarques Tarragonines i les terres de l’Ebre ,i CIU pugui obtenir un gran resultat a les eleccions generals, tant al congrés com al Senat. I que els nostres representants puguin ésser decisius a Madrid. Tarragona i Catalunya s’ho mereixen.


24 comentaris:

mossèn ha dit...

llistes ??? ... les úniques que deixen un bon regust de boca són les de la compra !!! ... salut

Joan Miquel Carrillo ha dit...

Quim,

Admiro la teva voluntat, però la realitat és tossuda...

http://www.e-noticies.com/actualitat/jordi-jan%e9-decep-les-bases-de-cdc-de-tarragona-33883.html

Ara bé, potser la idea és desmobilitzar al votant de CiU per a que el nº2 no surti! Raül Font diputat, mare meva!

De veritat, amb afecte, ets el president que tot partit voldria tenir...

Anònim ha dit...

DESCONEGUT AL TERRITORI
Jordi Jané decep les bases de CDC de Tarragona
E-NOTÍCIES
Jordi Jané al Congrés, entre Duran i Sánchez Llibre
La designació per part de la direcció nacional de Convergència Democràtica de Jordi Jané com a cap de llista al Congrés per Tarragona en les properes eleccions generals no ha sentat massa bé entre alguns sectors de la militància del partit a les comarques tarragonines. Jordi Jané és nascut a l'Arboç, a la comarca del Baix Penedès, però la seva trajectòria política l'ha portat a terme a Barcelona i Madrid i la seva implicació amb el territori ha estat mínima. El seu nom havia sonat des des de fa mesos, i ja hi havia hagut queixes entre la militància, però semblava descartat en favor de Dolors Batalla. La renúncia de l'alcaldessa de Valls a ser cap de llista per motius personals va fer tornar "l'opció Jané". Alguns dirigents convergents crítics amb la decisió han avisat del perill de "desmobilització" davant d'un candidat que "no és del territori".

El cap de llista de CiU a la cambra baixa les dues darreres convocatòries electorals, Josep Maldonado, serà aquest cop número u al Senat. Maldonado va ser votat per l'assemblea del Baix Penedès, la mateixa comarca de la qual és natural Jané. Aquesta concentració de candidats en aquesta àrea tampoc no ha sentat bé en altres comarques amb una militància més elevada, com el Tarragonès i Baix Camp, que s'ha hagut de conformar amb candidats situats en llocs de difícil elecció. Maldonado tabé comptava amb bastants detractors que no volien que repetís ni al Congrés ni que anés al Senat.

feliu ha dit...

A Madrid lo important es que es faci política catalana no de campanar, i aixó molte gent ho tenim clar, el curriculum i la edad d'en Jane l'avala com a perfecta candidat per varies legislatures i responsabiliatas més altes, que no es de Tarragona?, bé altres partit també presenten gent nascuda fora de la ciutat i que han fet politica fora de la provincia i que?, la gent que vote CiU a de tenir molt clar quina es la feina que s'ha de fer en cada lloc i el que digui la premsa comprada (o venuda) a altres ideologies no ha d'importar. CiU a la seva.

Per cert Quim no dius res de l'estat (o no estat) de la ciutat del Pep?, mira que ara al no fer res n'hi diuen "micropolitica". Quina baix nivell, quina poca il·lusió, ara resulta que l'any Jubilar de la Iglesia católica, tant denostada pel Xavi Sabatè i altres lider socialistes, el Pep la farà servir per fer "marca" de Tarragona, "vivir para ver".

Oriol ha dit...

Moltes gràcies per la referència Quim, no m'esperava ni molt menys poder ocupar aquesta posició, però estic molt content i amb moltes ganes de treballar.

Quim, si la feina es fa ben fet com dius, i que de fet, és del que es tracta, suposo que podrem anar amb suficient força a madrid a demanar el que ens pertoca i que ens mereixem com a país.

Jo també crec que és una bona llista, i de ben segur arrossegarà molta gent amb un únic objectiu, el millor per Catalunya.

Javier Hurtado Mira ha dit...

Quim,

De veritat creus que amb l´actual sistema de partit-llista les persones importent tant? No creus que la gent vota més per les sigles?

De totes maneres... preparat per la llista que presentarem els del PP; jeje... segurament... no t´esperes alguna novetat.

Ah, estic fins divendres per Tarragona i... ja començo a sentir pudor a socialista (el seu perfum). Quina olor fem els del PP per als de CiU? jo.. ja t´ho dic, normalent porto Dolce & Gabbana, homosexuals italians i de dretes; ah, i pro-Esglèsia Catòlica i en contra de l´adopció de nens i el matrimoni homosexual; què et sembla?

nen ha dit...

algú sap una mica del senyor cinto romeu? es va pagar als quals deu diners? i una mica més sobre el grup 100x100? si saps una mica sius plaus ho posi en el salò dels penjats. merci

POUM ha dit...

Paseu-se pel blog d'en Juan Carlos Pinell, el feliu- feliç es molt divertit.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Es curiós com la premsa i els anònims poden saber més coses i l’estat d’ànim o no de la militància de CDC, que el propi partit, i que els seus propis dirigents. A qui han preguntat?, quin sondeig han fet?, com ho saben això, de que la militància està molesta?. No es cert, ningú ha dit rés, i a nivell local no ha arribat cap queixa.
En Jordi Jané es el cap de llista per Tarragona, i us ben asseguro que no ha provocat cap moviment en contra ni molt menys, ans al contrari. Es una persona molt assequible, que des de que es va fer oficial el seu nomenament s’ha posat a disposició del partit a Tarragona, i ja tenim confirmada la seva presència a un sopar la setmana vinent amb els membres del comitè local de CDC de Tarragona, i al mateix temps serà el proper ponent a l’assemblea local de CDC que celebrarem el proper dia 7 de febrer i que en Jané ja m’ha confirmat la seva presència.
Els militants de CDC de Tarragona, son conscients de la renovació que s’està produint al partit, i eren coneixedors que la llista al congrés seria una llista renovada, i que les dos persones que se sabia que podien encapçalar la llista eren la Dolors Batalla i el propi Jordi Jané. La renuncia de la Dolors Batalla va deixar clara quina era l’elecció. No necessàriament ningú de Tarragona ciutat havia de encapçalar la llista.
Que en Jordi Jané hagi fet la carrera política a Barcelona, no treu que com a natural de l’Arboç no sigui coneixedor de la realitat de les nostres comarques, que si que n’és coneixedor, i per tant està plenament capacitat per ser cap de llista, que amb tota seguretat repetirà dintre de 4 anys.
Altres candidats d’altres partits polítics, quan no tenien responsabilitats de govern, preferien anar per Barcelona i assegurar-se el lloc per sortir, que no encapçalar la llista per Tarragona i arriscar-se a no sortir.
En tot cas, sigui o no sigui un candidat tant conegut com altres candidats que hem tingut en altres ocasions, el que la gent ha de valorar, es que representa a un projecte que es CIU, que vetllarà pels interessos de les comarques Tarragonines i per Catalunya, com sempre ha fet i seguirà fent Convergència i unió

benjamí ha dit...

Doncs yo sí que conec al Jané, de les seves intervencions al Congrès i de presidir la comissió de CiU en l'atentat del 10 M. va treura de pulleguera al Aznar. Com a persona de la provincia de Tarragona té un coneixament ampli del territori que representarà, però sobre tot es un bon politic i un gran patriota.

Maria Teresa ha dit...

Quim,
estic segura que els comentaris en contra del Jordi Jané provenen de persones als quals el seu nomenament ha pogut fer fracassar algun ambició personal o bé provenen d'altres partits que volen posar mala maror per veure si així en poden treure algun rèdit. Tot plegat confirma que l'elecció ha estat bona i que és un candidat que lluitarà per defensar els interessos de la demarcació.
Jo penso que també és important valorar que a CiU posem la persona que creiem més adient en cada moment i que no estem pendents (tal com fan en altres partits) de la quota de poder de cada "família" i de cada sector.
D'altra banda, Oriol moltíssimes felicitats i estem molt contents que persones honestes, valentes i compromeses amb el partit com tu vagin fent-se un lloc en les llistes.

feliu ha dit...

Quin cinisme el de Sabatè, criticar a Janè perqué no es de Tarragona, quan ells es de Flix, una candidata a Senadora d'un poblet que a casa seva coneixen, i a un Montilla que va neixa a Còrdoba. Quina por els hi fa en Jordi Jane.

benjamí ha dit...

Quim algun comentari, sobre la conferencia del Ballesteros i el seu plan de micropolítica i de desencallament dels grans temes : Museo, Façana, Policia, Barris, Habitatges etc.

Partit dels Socialistes de Catalunya al Camp de Tarragona ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Alejandro Caballero Madrid ha dit...

El comentario eliminado era yo....lo siento, que estoy editando un par de cosas y no me había dado cuenta... xd...

Lo que decía era: Feliu, precisamente si es de del Camp de Tarragona, lo que no hace es vivir y recorrer el Camp de Tarragona.

La verdad por lo "poco" que te conozco, me extraña que hayas tragado con este "sapo"...

Ya me contaras

Alejandro Caballero

feliu ha dit...

Alejandro, cap "sapo", però si tu creus que la de la Vega es un sapo o l'actual ministre de justicia, o Montilla que va neixe i viure 15 anys a Córdoba, o el Perez Rubalcava, o Sabatè que es de Flix, etc. o qué, si sent de Tarragona com la Elices, fa que Tarragona perdi pressupostos.
El que interessa es que sigui una persona honrada, bon politic que treballi per Catalunya i... perque vaji més mudat li posarem una mica de perfum de la Manuela. Vale, jejeje.

Alejandro Caballero Madrid ha dit...

xd.... lo de ya me contarás iba dirigido a quim... lo sineto

Y feliu te repito que no valoro donde nació, sino donde vive.

Mi padre nació en Cordoba y se fue de allí con dos años y se dedicara a la política (y se le diera la oportunidad) sería totalmente anormal que se presentara de diputado allí, pues desconoces las realidades de aquella zona y al Jané le pasa lo mismo con Tarragona.

Lo mismo con Duran i Lleida que sería anormal que se presentara por Aragón...

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Alejandro, que tengo que contar-te?
No he tragat cap sapo. En Jordi Jané ha estat el diputat més actiu de tots els parlamentaris catalans a Madrid, ell solet dobla en intervencions parlamentaries als tres diputats del PSC de Tarragona junts,( que aquests sí que han estat desaparescuts), es a dir sumant les intervencions dels vostres tres diputats del PSC, en Jané les dobla.
I es coneixedor de les nostres comarques i li pots preguntar el que vulguis que t’ho sabrà dir perfectament. Així que Tarragona guanya un gran parlamentari i no es quedarà sense veu com ha dit en Sabaté. I ha nascut a L’Arboç que si no heu canviat la llei d’ordenació territorial, encara pertany a la Circumscripció de Tarragona.
I posats a parlar de foranis que encapçalen llistes, en Sabaté va encapçalar la llista de Tarragona i es de Flix, i mai ho vam criticar, en Rubalcaba es presentarà per Cadis, i la Fernadndez de la Vega la presenteu per valència, i crec que de valenciana no te rés,,
Que critiqueu l’origen del nostre candidat i no els seus mèrits com a diputat, es perquè veritablement us fa respecte. I a mica que el coneguin es veurà que ha estat una elecció encertada.

Maria Teresa ha dit...

Quim,
de veritat que cada vegada que llegeixo els comentaris dels socialistes aquests darrers dies em ve al cap la frase:
"Ladran ... luego cabalgamos".
Ui quina por que els fa el Jordi Jané i la gent de CiU!!!!!!!!!

feliu ha dit...

Home Alejandro, si el Jané fins i tot a tú et tindria que agradar, va posar contra les cordes al Aznar a la comissió del 11-M, perqué no reconeixes que es un bon politic i ben preparat, altre cosa es que tu i els teus votin al candidat socialista, pero vaja com no teniu grup propi resulta que algun socialista catalanista del psc (que ni han) votarà a CiU.

Anònim ha dit...

PERÒ A VEURE SI EM PUC ACLARIR, el JANE AQUEST VIU A L'ARBOÇ O A BARCELONA?
MILLOR DIT EL DIA 9 DE MARÇ UNA VEGADA ACABAT L'ESCRUTINI ON ANIRÀ A DORMIR?

Anònim ha dit...

Votarà a l'Arboç i convidarem al Sabaté perquè ho vegi amb els seus ulls.

benjamí ha dit...

L'important es que en Jané, treballa pel territori que és presenta, la legislatura pasada ell solet en va presentar més de 1500 propostes i enterpelacions, més que els tres diputats junts del PSC.

En Vallès qui el conexia abans ?.

Anònim ha dit...

(corre pels blogs de CDC)

no ens podem enganyar a nosaltres mateixos, Jordi Jané, s'ha empadronat fa quatre dies a l'Arboç. Ho va fer un xic abans de començar a fer la llista, o sigui que quan vam fer les reunions comarcals, vam fer riure.