dilluns, 17 de desembre de 2007

Montilla diu que els diputats del PSC no fan "l'índio"

En Montilla, no parla gaire, entre altres coses perquè no sap parlar bé ni en castellà ni en català, però de tant en tant solta alguna frase, desafortunada, en la seva “jerga” habitual barreja de català-castellà, com la que va dir ahir al consell nacional del PSC i on van triar a la seva fan incondicional número u Carme Chacón com a cap de llista al congrés dels diputats.
En Montilla va dir “ els nostres diputats no van a Madrid a fer l’indio”. En al·lusió a que “CIU diu que defensa els interessos de Catalunya i actuen a les corts generals generant perjudicis directes amb el seu veto als pressupostos”.

Montilla s’ha tornat a lluir, ens diu que ells no fan l’indio, que vol dir fer l’indio? CIU defensant el veto als pressupostos, feia una defensa a la ingerència del govern espanyol a les competències en habitatge, perquè es passaven pel folre l’estatut de Catalunya i no es dotava de la partida pressupostària que corresponia.

Els diputats del PSC a Madrid no fan l’indio, no, fan la estàtua, es a dir ni senten, ni veuen, ni parlen, perquè estan supeditats a tot el que diu el PSOE encara que vagi contra els interessos de Catalunya i encara que a Catalunya hagin votat tot el contrari. Catalunya tant els hi fa.
Té raó el Sr Montilla els diputats socialistes no fan l’indio, per no fer no fan rés de rés només cobrar el sou de diputats.
Si creu que son els de CIU qui fan l’indio, gràcies per la comparació sr Montilla, li podem respondre que els indis eren els legítims defensors de les seves terres, que per la força de les armes els hi van ésser arravatades. Aquests valents guerrers van defensar la seva terra fins a la extenuació i fins i tot van ésser aniquilats.
Si els diputats de CIU son equiparats als guerrers indis, estigui segur el Sr Montilla que no renunciarem als nostres ideals i a la defensa de Catalunya, que esperem no segueixi la mateixa sort que les terres dels indígenes americans, que van ésser espoliades i la seva gent aniquilada.

12 comentaris:

Maria Teresa ha dit...

Quim,
em sembla brillant el teu post i molt poc afortunada la comparació que va fer el "presi". Cada vegada estic més segura que no es prepara els discursos. Suposo que intenta emular els dos presidents anteriors, els presidents Pujol i Maragall, el primer dels quals era un orador brillant i assenyat o arauxat segons convenia. Ja sabem que el segon, d'altra banda, podia provocar l'infart de tots els del seu partit i del seu govern.
Respecte al sr. Montilla, està clar que no valora els pros i els contres d'afirmacions que intenten ser enginyoses i realment són una trampa per qui les diu. És en aquests moments quan tothom es planteja en què pensava ERC quan va fer aquest senyor president de Catalunya.

joliu ha dit...

Exacte, ells no fan l'indio, ells s'han passat al colonitzador... o són el colonitzador directament.
Fem l'indio!

Molt valent el Montilla fent aquestes declaracions, no té por que li fotin la cabellera!

mossèn ha dit...

posats a repartir els papers del western ... al montilla li escau com anell al dit el de ... extra, evidentment !!! ... salut

Oriol ha dit...

El PSc vota al parlament a favor del retorn dels papers de Salamanca i a Madrid voten lo contrati junt amb el PSOE, diuen que ells són la única garantia per a que l'Estatut es desplegui i el porten al Constitucional, tot Catalunya demana la dimissió de la ministra álvarez i ells la defensen passan del poble, es monta una manifestació pel dret a decidir i la senyora Chacón s'enfot de tots els catalans que hi erem, està tothom esperant les balances fiscals perquè està clar que no beneficien els catalans i ells com menys es parli del tema millor, Zapatero passa de le sinversions que marca l'Estatut i a Madrid no diuen res, ...

Està clar que no van a fer l'indio, van a llepar-li el culet al PSOE, perquè d'eleccions en eleccions se'ls tingui en compte, i mentrestant els que ens ho traguem tot continuem sent els de sempre.

Josep (sl) ha dit...

Jo també he parlat de indis al meu blog. Lo que ho volia fer amb humor i al final ni riure ni conyeta amb el tema. Perquè sincerament la submissió del PSC fa plorar.

feliu ha dit...

Es que en Montilla te algun problema amb els indis, penso que la frase no deixa de ser una actitud racista y xenófoba i impropia d'un governan. Hauria de demanar perdó o dimitir.

Sherlock Holmes ha dit...

Quim,
Passa't pel meu bloc, tens un regal.

Cordialment, Holmes, Sherlock Holmes.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Mª Teresa: Gràcies pel teu comentari, celebro t’hagi agradat, i espero que aviat algú se’n adoni que representa haver fet president a una persona impresentable i espanyolista com Montilla, que a més a més va ésser un perdedor., espero que els responsables d’això reaccionin aviat, ja que potser posteriorment les conseqüències poden ser demolidores, si com es confirma a L’estat espanyol volen consensuar PP-PSOE una llei electoral que arraconarà per sempre més als partits nacionalistes.

Joliu gràcies per coincidir amb mi, potser aquests indis, hauran de preparar el reagrupament de totes les tribus, per fer front als casaques blaves que ens volen aniquilar. Per altra banda et vull felicitar el teu bloc que vaig conèixer l’altre dia i que em va agradar molt. Des de llavors que entro cada dia a fer-li una ullada.

Mossèn, crec que el Montilla no serveix ni pel paper d’extra, li han donat el paper per endoll, perquè quan es va celebrar els càstig de selecció dels actors(eleccions), no va aconseguir el paper, ni principal ni secundari, després per decisions externes li van donar un paper que li va excessivament gran, pels seus mèrits, i així va tota la trama de la pel•lícula, el resultat un rotund fracàs d’audiència i un veritable rotllo, que ens fa adormir a tots.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Oriol, com bé dius, defensar una cosa a Catalunya, i tot el contrari a Madrid,
Fer creure aquí una cosa i després callar i tragar amb el que diu el PSOE a Madrid, en contra dels interessos de Catalunya, tal i com ens té acostumats els diputats del PSC, es veritat que no es fer l’indi, es FER L’IDIOTA, i estic segur Oriol, que el poble de Catalunya, que ja comença a estar cansats d’aquests idiotes, dirà prou, i actuarà en conseqüència, et puc dir que les urnes estic segur que parlaran clar, encara que després ja sabem que passa amb l’aritmètica parlamentaria.

Josep(sl) m’agradat també el teu article. Preparem-se totes les tribus índies del Poblat de Catalunya, perquè els rostes pàl•lids s’acosten i ens volen fer fora de les nostres terres. Es urgent la reagrupació de totes les tribus per poder-hi fer front al possible atac dels casaques Blaves, o? Son casaques vermelles?, tant es, tant uns com els altres en volen aniquilar, però lluitarem

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Feliu, el problema que té el Montilla, es que no sap quin paper li han donat si d’indi, de rostre pàl•lid o el paper de marxa cap a casa perquè no serveixes per la pel•lícula.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Holmes, grácies pel reconeixement, ben aviat el faré públic i també anomenare jo a tres.
Moltes gràcies m'ha emocionat molt el que has dit de mi.
Però si tant em conèixes sabràs que soc molt perseverant i no pararé fins saber qui ets!!!.

feliu ha dit...

Parlant de fer l'indi, les noticies de que el Montiya, va pressionar al PSOE per no arribar a acords amb CiU pels pressupostos son d'un escandol tant inmnens que crec tindrem que donar-hi alguna resposta molt seriosa