dimecres, 28 de novembre de 2007

Vendrell assegura que en una "Catalunya independent governada per CiU es viuria millor"


Llegeixo al diari digital "el singulardigital.cat." aquestes sorprenents declaracions del dirigent d’ERC Xavier Vendrell “El vicesecretari de coordinació d'ERC, Xavier Vendrell, ha assegurat que en una Catalunya independent governada per CiU es viuria millor que en una comunitat autònoma com l'actual amb un govern d'esquerres.
El líder republicà ha precisat que això succeiria perquè "la Generalitat tindria a les seves mans més recursos i, amb més diners, fins i tot el govern més maldestre pot oferir millors serveis als ciutadans", segons informa Efe.

D’alguna manera en Vendrell no fa rés més que reconèixer la ineficàcia d’aquest govern d’esquerres, que va perdent pistonada dia rera dia, i que amb una política nefasta ens està portant Catalunya al pedregal.
També aprofita després evidentment per carregar contra Mas, i tergiversar les seves declaracions, l’inefable Vendrell diu que CIU donarà suport al PP si retira el recurs contra l’estatut.
Després també carrega contra Montilla ( al que ells han fet president!!!), perquè diu que tant Mas com Montilla el que volen es seguir sent espanya.
I Per acabar diu que tot plegat això beneficia a ERC, perquè amplia el nombre d’independentistes.

Anem per pams, el que CIU no farà mai, serà donar un xec en blanc com el que ha fet ERC amb el PSOE de Zapatero, on l’ha donat recolzament durant tota la legislatura, i on a Catalunya no hem notat cap millora, només promeses incomplides i mentides.
El recolzament d’ERC al PSOE de ZP no ha representat cap avantatge, ans al contrari, ha estat com he dit abans un xec en blanc .i completament estèril. (no així el recolzament del PNB a ZP que els hi està donant molts fruits , diners i infrastructures, per Euskadi). Temps arribaran perquè ens expliquin de que a servit aquest servilisme cap al PSOE.
Tanmateix ERC es la responsable de fer a l’espanyolista Montilla president de Catalunya, ( potser si que això atraurà als independentistes... però no cap a ERC)

en Mas no va dir que CIU pactaria amb el PP si retira el recurs contra l’estatut. El que va dir es, si el PP guanya, i CIU es decisiva, per poder arribar amb un acord , el PP, abans de les eleccions ha d’haver retirat el recurs contra l’estatut. Això es condició "sine qua non " i podem començar a parlar. Sinó, no cal que ens vinguin a buscar.
Igual que si guanya el PSOE, haurà de tenir molt clar, que voldrem alguna cosa més que promeses, perquè de mentides ja n’hi han hagut prou, i serà difícil que ens el tornem a creure.
D'això a dir que CIU pactarà amb el PP media un abisme, qui guanyi, per obtenir el nostre suport haurà de cumplir uns mìnims imprescindibles.

Si això creu en Vendrell que provocarà que hi hagin més independentistes, personalment crec que s’equivoca, però cas que tingui raó aquestos no aniran cap a ERC,que han fet president a un espanyolista i ja no s’els creu ningú, en tot cas aniran a les CUP.
De fet, si jo fos en Vendrell estaria vertaderament preocupat

8 comentaris:

Xapix ha dit...

IEEEP desde Mont-roig, et donc tota la raó, i la veritat es que soc molt negatiu en que hi haigui un pacte PP CIU, amb el PP que hi ha avui, espero que si no es modera, CIU sigui ferma i "passi" olimpicament, a part que no crec que sigui beneficiós per Catalunya, però no se que es pitjor per el PSOE, no he vist tants desastres junts i tantes mentides, r'enrecordes del..."APOLLARE EL ESTATUTO QUE APRUEVE CATALUNYA"... es memomareble per la pena que arriva a fotre.
Res més.
SALUT! i records Quim

Jordi Roca ha dit...

Quim,

1.- Em penso que l'expressió llatina és "conditio sine qua non".

2.- Montilla i Carod ja han dit que de regalar la Generalitat, res de res.

3.- Amb el perfil baix de ERC darrerament, es fa dificil veure Arturo Mas de vicepresident de la Generalitat.

4.- Els votants de CiU, què és el que votaran? Ho sabeu vosaltres? Des de fora no s'enten. Amb "carinyo".

Una abraçada,

Jordi.

Quim Amorós ha dit...

Xapix gràcies per el teu comentari, i per seguir el meu bloc.
Jordi thanx per la rectificació de conditio sine quanon, ara ho rectifico.
Amb el perfil baix d'erc tal com dius, no veurem a L'artur de vicepresident, L'artur amb ERC o sense erc serà president de la Generalitat.
Crec que els votants de CIU votaran CIU evidentment, sinó no serien votants de CIU no?.
Però hem d'anar a buscar més enllà perque poguem demostrar que el nostre projecte es seriós, es un projecte obert a tothom, i no es sectari.

feliu ha dit...

amb els actuals facinerosos d'erc no es pot anar enlloc.

Quim Amorós ha dit...

Feliu tens tota la raó, m'agradaria que algun dia ens expliquesin que ha tingut de positiu per Catalunya el recolzament d'ERC al PSOE a Madrid i el recolzament a Montilla a Catalunya. Perque ni en el finançament, ni en infrastructures, ni en temes de sobirania hem avançat rés més del que s'habia avançat amb els governs de CIU.
Aquesta es la realitat.
estem igual o pitjor que fa 4 anys.

Maria Teresa ha dit...

Quim,
abans de tot, trobo molt encertada la foto.
Jo penso que ja cansa l'independentisme de calçotada cada vegada que venen les eleccions. Sembla que al Vendrell li han adjudicat el paper de dir les bajanades que fan trempar als cadellets innocents d'ERC. Tenen sort que encara que hi hagi molts joves desencantats de la realitat del dia a dia d'ERC, sempre hi ha alguns que s'incorporen a votar per primera vegada, sense cap memòria històrica que els faci crítics. Possiblement molts d'aquests joves no tornaran a votar-los més, però ja s'encarregaran de buscar uns altres jovenets que es creguin el seu missatge.

Josep (sl) ha dit...

He de reconeixer què quan llegir el titular de l'article vaig quedar completament sorprés. Pensava què s'havia avançat la temporada del calçot. Després de llegir l'article, vaig veure què encarà falta pel Gener.

Artur ha dit...

Després de la manifestació d'ahir val a dir que ERC busca claus ardents on aferrar-se per si la patètica postura del PSC i la seva deixadesa, provoqués una desfeta electoral significativa entre els republicans. Així, s'asseguren que CiU els pugués donar un "salvavides" quan el titànic tristpartit de les esquerdes s'enfonsi per les nombroses vies d'aigua que pateix