dimecres, 14 de novembre de 2007

Montilla a Mas “ Vostès tenen un problema, es diu José Montilla”


En el ple del Parlament sobre les obres de RENFE, aquesta ha estat la resposta que se li ha ocorregut dir, el president Montilla a L’Artur Mas.
Després de llegir en gairebé totes les seves intervencions i respostes a les preguntes formulades des de l’oposició i pels grups polítics del propi govern, en Montilla li ha dit al Mas que té un problema, que es diu José Montilla i el govern d’entesa.
Es una llàstima que en Montilla es pensi que ell es un problema per a CIU , Perquè no es CIU qui té un problema anomenat José Montilla, el problema el té Catalunya per tenir el pitjor president que mai ha tingut el nostre pais i el pitjor govern que mai haguéssim pogut imaginar.
Tot plegat la farsa del govern tripartit anomenat d’entesa, ni es d’entesa ni es rés, simplement es vetllar per les cadires dels tres partits que el formen.

Després segueixen intentant desacreditar al líder de l’oposició i guanyador de les eleccions amb intervencions com las de l’Iceta qui si no, dient-li perles com que no està a l’alçada per ser president, una persona que per dos cops consecutius ha volgut ser president de la Generalitat.
Enfì que té de veure tot això amb el problema de RENFE, els problemes amb les rodalies i els trastorns que això comporta als ciutadans de Catalunya que cada dia s’han de desplaçar en tren per anar a treballar.
El problema es diu José Montilla si, un president que en circumstàncies normals mai hagués estat president de Catalunya, Ara des de la força que els dona sentir-se al capdavant del govern, es permeten el luxe de menysprear al líder de la força guanyadora a Catalunya,

El problema dels socavons a les obres de RENFE, han estat un problema de previsió, d'execució i per les preses per voler acabar les obres abans de les eleccions. No té res a veure si fa deu anys governava el PP, o CIU estava al govern de la Generalitat, els forats i socavons no els ha fet CIU, els ha fet la mala gestió d’aquest govern per voler tenir unes obres acabades a cuita corrents per poder inaugurar abans de les eleccions i aquesta responsabilitat únicament es el PSOE que governa a Madrid i del PSC perquè des de Catalunya no es capaç de demanar les responsabilitats pertinents.
Ja està bé de dir que tots els problemes que passen al nostre país son per culpa de CIU, ja fa 4 anys que CIU no té cap responsabilitat de govern, per tant que assumeixin les responsabilitats qui les té d’assumir que es el govern tripartit , i no dir que els responsables son els altres.

Després de totes aquestes mostres de rebuig que CIU provoca al si del PSC, que passarà si a les properes eleccions del mes de març CIU treu un bon resultat i que qualsevol formació de govern necessiti per força el concurs de CIU?.

10 comentaris:

El Petit ha dit...

una mica cregut el tío Monty per pensar-se que el problema de CiU sigui ell i el seu govern. Que es faci mirar el seu problema de no saber parlar bé en català (i també en castellà, pero es igual, segur que la culpa es de CiU...com tot el que passa, ja fa 4 anys que no governen, però es igual, tot val per anar calentat la cadira...ara que vé el fred.

benjamí ha dit...

Olé, que salao el tio pepe. Y so sin abuela.

Oriol ha dit...

Quim, curiosament tant al teu bloc com al meu parlem del mateix, suposo que perquè tha semblat increible que el Montilla, després de no fer res per arreglar cap problema, o al meys, donar alguna solució, ancara té la poca vergonya de començar a parodiar al mig d'un ple al Parlament, que tractava d'un tema que està afectant a milers de catalans mentre ell ni s'immuta.

Realment patètic

feliu ha dit...

El comentari vol ser un cop baix, però el que ha quedat baix del tot, es el que ho va dir, que ho va tenir que retirar i ara aquest imcompetent qui ERC li va regalar el títol de Molt Honorable. Així va tot.

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

Lo de l'AVE és un desastre que es podia haver evitat. Mani qui mani i peti qui peti.

S'hauria d'haver fet passar per fora de la ciutat i que hagi estat el Metro (els seus arquitectes i enginyers coneixen més Barcelona) qui enllaci amb l'estació.

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

Ah, i per cert, tarifació integrada o amb descompte per agafar-lo.

Joan Güell i Serra ha dit...

Quim i Oriol, la frase de Montilla devia indignar molt perquè també l'he posat al punt mira...una coincidència que demostra la indignació que provoquen les seves paraules.

Anònim ha dit...

Una pregunta.

Molta dialèctica estèril a l'hemicicle, però...

aquest tiu què ha fet?

Artur ha dit...

El problema el té Catalunya i no només es diu Montilla: es diu tripartit2. Montilla és la mediocritat personificada i és l'element representatiu d'aquest govern.

El problema el té també Carod Rovira i ERC per donar suport a un president que no és líder, que no és ni votat ni respectat ni volgut per la majoria dels ciutadans. Potser formalment i legal és el president de Catalunya però realment i material no és res més que un funcionari de la diputació que les fades màgiques del destí l'han traslladat al més alt de la representació política. Aquesta fada màgica es diu Carod Rovira.

La resposta de Montilla, volent ser imaginativa i creativa, ha resultat ser un nyap petulant en parlar d'ell mateix en tercera persona, que és la sobèrbia elevada al quadrat.

feliu ha dit...

Quim, algun comentari de CDC sobre els pressupostos municipals ??.

Per cert, quina empensada la Bego, s'inventa un xat Ballesteros-Ciutadans i elimina la comparexencia fisica mensual a la Tele que tenian l'anterior Alcalde, hi sortia el Ballesteros, l'Aregio, el de los Rios, el Alejandro Fernandez etc. quina manera de "ninguneja" a l'oposició.