dimarts, 6 de novembre de 2007

El PSC no votarà amb ERC i ICV contra la ministra


Una cosa està clara el PSC no anirà mai contra els interessos del PSOE i menys en un any electoral.
Això que sembla que tothom te clar, el propi PSC s’empenya en amagar , intentant explicar-nos sopars de duro.
Davant del caos de Renfe i Rodalies i dels problemes ocasionats per les obres del TGV, tots els grups polítics tret del PSC han demanat la dimissió de la ministra de foment Magdalena Alvarez, primer van ser CIU i PP qui ho van demanar i després ERC i ICV.
La vicepresidenta del PSC Manuela de Madre diu que no creu que amb la dimissió de la ministra es resolguin els problemes ferroviaris a Catalunya. I es evident que no es resoldran, però d’alguna manera es la responsable de la malifeta de les obres del TGV i de les preses per inaugurar el 21 de desembre com havia anunciat a bombo i platerets el govern central.
Manuela de Madre també diu que el PSC poques vegades a demanat la dimisió de ningú. Ho diu aixi i es queda tan ample, perquè menteix? Que no se’n recorda quan estaven a la oposició a Catalunya que dia si dia també demanaven la dimissió del conseller de la Generalitat de torn?, si hi havia incendis demanaven la dimissió del conseller de Governació, si hi havia algun problema amb l’avellana demanaven la dimissió del Conseller d’agricultura,, i així successivament també van demanar la dimissió del conseller de Sanitat i el d’obres publiques. I això que no solen demanar dimissions no.....
I per acabar de adobar diu que la petició que fa ERC i ICV de demanar la dimissió de la ministra no trenca la cohesió dins del govern tripartit ( que com sempre diuen, el govern tripartit gosa de molt bona salut). I que justifica la seva posició perquè estem davant d’unes eleccions i per tant es una mesura electoralista dels seus socis de govern. Es a dir els seus socis de govern demànen la dimissió d'una ministra, i ella diu que no passa rés ,simplement es electoralista.
O sigui, el PSC defensa a la ministra de foment, perquè evidentment es del PSOE i no convé davant d’unes eleccions generals crear malestar al partit que ostenta el govern de l’estat i a Catalunya. Això sí que es una mesura electoralista. Un cop més els socialistes ens volen fer combregar amb rodes de molí i anteposen els interessos del partit als interessos dels ciutadans.
Es evident que la dimissió de la ministra no resoldrà els problemes ferroviaris, però la seva dimissió es necessària per dignitat, per ètica i per estètica.
I ja només faltava veure a L’Iceta tot cofoi dient que fa un balanç molt positiu del primer any de govern Montilla, que tot es bufar i fer ampolles, i tot rutlla bé. Se’n oblida de citar el retràs de l’estatut, els retorn dels papers de Salamanca, que van votar en contra, l’apagada general de llum, els atascos i col·lapses a les autopistes catalanes, Rodalies de renfe, el caos a l’aeroport del Prat. Sí veritablement ha estat un any molt positiu!!! I a sobre ho diu sense ruboritzar-se

8 comentaris:

feliu ha dit...

Però que coy passa, es que ningú protestarà, com es pot permetre que uns representans polítics nostres antepossin el seu carnet als interessos dels ciutadans que els varem votar, es que em perdut la dignitat, com es pot permetre un segon més que aquets sectaris continuïn usant i abusant dels seus càrrecs politics, si no volen demanar la dimissió que deixin inmeditatment els seus càrrecs, son un usurpadors de la voluntat popular i indignes de continuar representan-nos, espero que CiU al parlament faci una petició formal de dimissió de tots aquells que antepossen el seu partit als interesos del ciutadans a qui dieun reprsentar i governar, només faltaria que al damunt de cornuts estessim mal tractats.

Joan Güell i Serra ha dit...

Hola Quim,

Fa temps que el tema del PSC està damunt la taula, molta gent es planteja i es qüestiona sobre la veritable independència del PSC i el PSOE. Personalment crec que hi ha un gran sector de socialistes més catalanistes que estan molt decebuts del govern Montilla i Zapatero.
PSC = PSOE i els seus interessos estan a Madrid

Artur ha dit...

Ahir mateix el Vicenç Sanchís, ex-director de l'Avui, comentava en el programa 59 segons de Tv2 que l'esquerra, quan li ha convingut, ha mobilitzat la població en qüestions tan llunyanes com la guerra d'Irak o el Prestige. En canvi ara, quan els motius són molt més sagnants per al ciutadà, quan esdevenim víctimes de la ineficàcia del sistema, llavors l'esquerra mira cap el passat i busca en els 23 anys de CiU la resposta a tots els mals.

Patètic. El dia que funcioni alguna cosa es faran desfilades a l'estil "plaça Roja", com en els millors temps de la guerra freda.

Quim Amorós ha dit...

La cançoneta de que tot es culpa dels 23 anys de CIU ja comença a cansar.
El tripartit porta ja 4 anys al poder i ja es hora de que començi a asumir les seves responsabilitats que les té i totes. Per tant ja no es rés culpa de CIU es culpa del tripartit que es qui governa i qui té la responsabilitat. Encara que això a ells no els hi agradi sentir-ho.
Des de que governa el tripartit encara estem pitjor que abans, perquè aquestos son incapaços de dolar sol.lucions als problemes dels ciutadans. L'unic que saben es convocar mobilitzacions i manifestacions quant ells no estan al poder, i si governen li foten les culpes als altres.

Joan Miquel Carrillo ha dit...

Quim,

Et vull agrair la teva intervenció al Saló dels Penjats. Crec que donen una bona mesura de la teva alçada moral i ètica.

Moltes gràcies.

Quim Amorós ha dit...

Joan Miquel, considero que els comentaris han estat molt injustos respecte a la teva persona, i per tant he escrit el que he cregut que havia de fer.
darrerament i amagats en l'anonimat hi ha molta mala llet en els blocs Tarragonins.

El Capità Tarragona ha dit...

Quim! Tens un recadet al meu bloc!

Salutacions!

Josep (sl) ha dit...

És un fet demostrat. No és el primer, ni l'últim, cop què passa. però me temo què aquest cop tampoc serà l'últim.
De fet trobo què contrasta molt amb el discurs del PSC i Montilla denunciant el cabreix i després no votar per demanar el cessament de un dels màxims responsables del caos.
Per cert avui han tornat a carregar contra CiU i PP. Per variar i per justificar el votar a favor de la ministra. Quina Barra!
Porten de govern socialista 3 anys a Madrid i 4 aqui i segeixen fent oposició de la oposició, en comptes de resoltre els problemes reals.

Realment el què realment m'ha cabrejat ha estat la resposta del Gobierno al discurs de Montilla.