dimecres, 3 d’octubre de 2007

L’Ajuntament de Tarragona som tots:


Ja sé que quant acabi de publicar aquest post algú dirà, que pesats aquests de CIU, Sempre criticant, no fa encara tres mesos de les eleccions i ja estant criticant, que respectin els resultats.
I efectivament, no fa ni tres mesos de les eleccions, i respectem els resultats, a Tarragona estem a l’oposició i com a tal hem de denunciar tot allò que l’equip de govern no fa bé o tot allò que ha promès i que quedarà en paper mullat.
No han passat ni tres mesos de les eleccions , però ja ens han deixat moltes mostres del que serà un govern ineficaç, moltes promeses no complides, però molta propaganda mediàtica.

Això be a tall, perquè un missatge que els socialistes en van fer bandera la darrera campanya electoral, era que instaurarien un nou estil de fer política, un estil participatiu, dialogant, estenen la ma a l’oposició. ( bé unes promeses que ells ni es creien, perquè mai han portat en pràctica, però que quedava molt bé davant de la galeria).
En que es basa aquest nou estil més participatiu i dialogant? Mireu
en Joan Aregio portaveu de l’Ajuntament de CIU, escriu al més Tarragona que al contrari del que succeïa abans, on en els actes institucionals, es convidava a l’oposició a participar, així com a les recepcions i delegacions al estranger, ara en canvi” el nou equip de govern ha decidit, en un acte de prepotència inusual, que l’ajuntament només son els que manen”.
“Els socialistes son els que diuen : a l’oposició ni aigua. Ho diuen i ho practiquen. Mentre nosaltres a CIU, enteníem que l’Ajuntament érem tots.
Si aquestes son les noves formes d’en Josep Fèlix Ballesteros, hem anat a molt pitjor.”
Aquest es l’estil socialista pur i dur, negar qualsevol protagonisme a l’oposició, i si li poden apagar la veu millor.
Però a Tarragona els socialistes han picat pedra, perquè malgrat tots els intents que facin, no aconseguiran apagar la nostra veu, i seguirem denunciant de manera contundent allò que creiem que sigui un engany pels ciutadans, o una promesa incomplida, perquè d’exemples n’hi ha una pila, i ja els aniré enumerant als diferents posts, que vagi publicant.18 comentaris:

Hurtis ha dit...

Quim,

Doncs si tot allò que dius és cert... em sembla una vergonya, perquè PP i CiU també són Tarragona, i ja no els regidors, sinó els ciutadans que representen l´oposició. Bueno, ja sabeu: és l´estil de les esquerres. I després veniu criticant més al PP que al PSOE o ERC... malament us anirà així.

Quim Amorós ha dit...

Pero hurtis quina mania tens en que critiquem al PP. Només ho fem quant ens ofeneu, llavors ens defenem.Crec que teniu una mica de mania persecutoria, a nosaltres ens deien victimistes, i vosaltres es penseu que tothom va contra vosaltres.

Hurtis ha dit...

Quim,

No es que ho pensi, sino que es la realitat, sobretot a Catalunya.

I clar, que un membre de CiU li digui a un del PP que som nosaltres qui us ofenem.... jajaja, si us plau, no em facis repassar l´anecdotari made in Felip -moderat- Puig, Artur(o) Mas -o menos- i Durán & Lleida-Aragó.

feliu ha dit...

A l'Ajuntament, no s'ha instalat un estil, s'ha instalat un règim. Nomès cal veura com tracten al socis d'ERC (han desaparegut). Arribarà un moment que ERC, PP i CiU no soportaran al règim del "rialles" fotogènic.

cesc ha dit...

Quim i Aregio, a Altafulla hi ha una casa pairal amb escut que resa "segons la guerra així el fusell".

benjamí ha dit...

Hurtis, nomès amm els insults que reparteixes als de CiU ja ni hauria prou per engegarte, si vols que et tractin bé, tracte bé, siguis tolerant, siguis net, altrament ens faràs sortir "urticaria",

Anònim ha dit...

Quim:

Efectivament. De predisposició al diàleg el PSC res de res. I el de los Rios, que se´n va fer un fart de reclamar diàleg, ni se´l sent ni se l´escolten els propis socis de l´equip de desgovern municipal.

Sempre funcionen de la mateixa forma: entrevista al Diari, foto, i després res de res. I no és cosa només del Pep Félix Forrest Gump sino de tots els regidors del PSC, que ensinistrats per la Begoña Floria fan del cinisme, l´engany i la demagogia la forma de governar a Tarragona.

La feina de la oposició és no callar i denunciar aquestes actituds dictatorials (utilitzant la mateixa terminología que la Sra. Elices quan es referia a l´adéu de Joan Miquel Nadal). Quines penques!

Ànims Quim i enhorabona com sempre pel teu bloc.

Òscar B.

El Capità Tarragona ha dit...

És una situació curiosa. Però algú es creia les paraules del Ballesteros quan deia tot això? Això són paraules, i les paraules se les emporta el vent...
Una nova manera de governar deien sempre... Si, però el que no deien era, una nova manera de governar pitjor.

Es deixaven una paraula.

Governar no ho se, però pintar ratlles blanques ho fa bé el Ballesteros, ara bé, no li demani que pinti més d'una!!

Xapix ha dit...

Res de callar, soc partidari de dir tot el que passa si gui bo o dolent, i si ens volen fer callar, llavors no saben el que és la democracia

Salut

feliu ha dit...

Quim, en Ballesteros i els d'ERC tot i que veien que es feia un nou POUM, mai va informar a l'Ajuntament que els del tripartit (socialistes i esquerra) estaven fent un Pla Territorial per Tarragona que afectava el POUM. Per motius electoralistes han deixat que els redactors del POUM no ho tinguesin en compte, perjudican no a CiU sino a tots el tarragonins. Fixat on arriba el sectarisme, enganya a tota la ciutat per desprès vindre a dir ; "ara s'ha de rectificar" . I això que el Sr. LLort (tarragoni) està al davant del Departament a Barcelona.

Waipu Joan ha dit...

amb tots els respectes Quim, aquí tothom fa el seu paper. De moment, i això no pots negar, això del POUM no va ser gaire participatiu de portes enfora. O com a mínim això em va semblar a mi.
salutacions

Quim Amorós ha dit...

waipu Joan, tinc entès, (perquè jo no hi era), que es van fer reunions amb diverses associacions de veïns pel tema de POUM, i els tècnics donaven les explicacions pertinents a tothom que demanava informació.
De tota manera, sempre que es presenta un pla existeix després el període de al•legacions, com succeeix ara, i s’intenta acceptar el màxims d’al•legacions.

Hurtis ha dit...

Benjamí,

Em sorpén vosté amb tanta imaginació amb allò de "urticaria" jajaja, segur que vosté tambié és dermatòleg, oi?

I si dius que escriure el que he escrit és tractar CiU malament... poc sentit de l´humor té vosté; llàstima.

CiU si que ha tractat malament el PP amb el Notari després d´haver tingut el suport del PP 8 anys gratis al Parlament de Catalunya. Quina poca vergonya...

Quim Amorós ha dit...

Hurtis, ja tornem amb lo del notari?. No vam dir que es vam equivocar?
Doncs ja està, o es que sempre ens ho estareu recordant?

Anònim ha dit...

"Cacerolada” i Xiulada homenatge al pare del
POUM

El proper dissabte dia 6 hi ha previst un sopar homenatge ofert per Convergència al Sr. Nadal.

Aquest sopar, que s’ha de fer al Fortí de la Reina presumiblement a 2/4 de 10 (21,30), seria una bona ocasió per què els afectats pel POUM li féssim arribar el
nostre “homenatge” Sr. Nadal amb una nombrosa i sorollosa presència d’afectats.

És important que l’assistència sigui el més nombrosa possible i que tothom que pugui venir porti un xiulet o una cassola.

Tenim preparades unes pancartes per fer un passadís als que vagin al sopar.

Una vegada hagi entrat l’alcalde plegarem la concentració i marxarem a casa.

És tracta de fer pales el nostre rebuig a les persones que ens han portat aquest malviure!

Ens trobarem a 2/4 de 9 (20,30) a l’aparcament de la platja del miracle (sota cobert)

Santi Blanco
Coordinador d’afectats pel POUM

Artur ha dit...

Benvolgut Sr Santi Blanco,

Acabem de venir del sopar homenatge i hem vist l'estil d'aquesta plataforma: crits i xiulets (respectables, òbviament) però també violència, cops i un atac al vehicle on anava el Joan Miquel Nadal.

Vostè hauria de saber que ara, el responsable, és el Sr Ballesteros. Però és clar que per a vostès l'única motivació que tenen és atacar una forma de pensar diferent a la seva. La seva plataforma no defensa els seus interessos, i ho diu ben clar: rebuig a les persones que van dissenyar el pla. Òbviament no li interessen les persones que el poden canviar perquè només es mou per la rancúnia i el ressentiment.

Fa pocs dies em va semblar veure l'antic dirigent de CCOO, em sembla que es deia Estrada (ara no ho recordo exactament), però que va fer-se conegut a Tarragona per punxar les rodes dels autobusos municipals (ves que havia d'importar-li a ell allò de la ciutadania...) i per la seva defensa numantina del cop d'estat reaccionari que va fer-se a la Unió Soviètica i que provava de tornar amb un cop de timó militar a l'stalinisme més recalcitrant.

Els mateixos que esperonen les acciones en contra del POUM són els que sacsegen el cotxe de l'alcalde i el ratllen. Són els que parlen de democràcia i que agredeixen als contrincants ideològics, són els que es diuen progressistes i anyoren amb melangia els règims totalitaris.

Sr Blanco, el millor, en lloc d'amenaçar, atemorir amb les escridassades de marabunta histèrica, serà que pregunti, esbrini, contacti, parli i dialogui amb arquitectes i tècnics, amb els actuals governants i amb els interlocutors de l'administració. Aquests són els únics que poden resoldre el seu cas.

Tinc el convenciment que vostè ja ho sap tot això però que en el fons té una més gran satisfacció en gaudir de la pressió que fa als convergents.

Tal com ha dit l'alcalde (i dic l'alcalde perquè moralment el Joan Miquel Nadal segueixen l'alcalde de tots els tarragonins): "en el fons estan reconeixent que la petjada de Convergència a Tarragona és tan gran, tan rellevant i significativa, que les protestes les fan a l'oposició.

Li desitjo una lluita dialogant, centrada en les paraules, si vol, acarnissada, però oblidi l'agressió i la violència: alguns dels seus acòlits estan assedegats de sang, però la paraula és més recomfortant: recordi-ho als seus!

Quim Amorós ha dit...

Artur, no ho podies explicar millor.
Senzillament ha estat lamentable, ha estat un acte vergonyòs i deplorable, més de vint cotxes ratllats i amb bonys, i això no ha estat una manifestació ha estat un acte de vandalisme. si aquest es l'estil dels que ens governen, anem arreglats!!!.

Josep ha dit...

Sres. Blanco, Albert, Regidor etc. paguin les destroses, demanin dicsulpes i dimiteixin. I els del PSC que el hi reclamin els carnets.