dijous, 30 d’agost de 2007

ni 100 dies de gràcia


Soc conscient que després d’escriure aquest article em diran que no hem paït la derrota a Tarragona, i rés mes lluny de la realitat. Abans de explicar el que vull dir, torno a dir que els socialistes a Tarragona van guanyar de manera contundent i clara, i que per tant els hi correspón a ells les responsabilitats de govern, normalment per cortesia es concedeix un període de 100 dies de gràcia que es diu, per veure per on van els trets al nou govern.
Però les errades han estat tan espectaculars i potser les pífies tan seguides que no es mereixen ni els 100 dies de gràcia.
Anem per pams:
En Ballesteros ha dit que han canviat les formes de fer a L’Ajuntament i s’ha acabat la crispació a Tarragona, i amb el seu etern somriure començen a circular rumors de llistes negres de funcionaris a l’Ajuntament de Tarragona, es a dir o ets dels meus o a la foscor més absoluta.
Després fent us del seu populisme que tant criticava a d’altres se li acut, a banda d’anar a pintar dos ratlles d’uns parquimetres ( que per cert les altres 498 segueixen blaves), iniciar expedient per repartir diplomes de serveis distiguits a tres persones del Aquarium de Barcelona per caçar i matar un tauró, complint estrictament amb la feina que tenien assignada.
I ara per acabar de arrodonir, perquè el cap de l’oposició en Joan Aregio demana disculpes per la poca informació que es va donar respecte al POUM va i li demana a ell i en Alejandro Fernandez cap de llista del PP les seves dimissions. Es a dir L’Alcalde demanant la dimissió dels líders de l’oposició!!! Inaudit.
En quin mon vivim? Els socialistes i en Ballesteros al davant van votar en contra del POUM, i una de les seves promeses electorals era que el retirarien només arribar, però clar ara que el coneixen se’n adonen que si el retiren i en fan un de nou, seria pràcticament idèntic al actual i llavors les possibles expropiacions que es tinguessin que fer recaurien en les seves responsabilitats, i en canvi ara, sempre li podran donar la culpa a CIU.
Per això no el retiren, però segueixen amb el paper de... mirarem totes les al·legacions presentades ( que s’haurien presentat igual i s’haurien d’estudiar igualment ) i les que no es puguin arreglar la culpa com sempre de CIU.
Queden encara 4 anys per davant, però aquestes son les pinzellades i el tarannà del nou alcalde un calco d’en Zapatero, molt de talant, però rés més. I com es deia per la campanya electoral s’ha demostrat que en Ballesteros es com un decorat de Hollywood que molta façana però rés darrera.
Bé i dels 100 dies de gràcia doncs... per cert també va prometre que faria públic el seu patrimoni només arribar i encara ho esperem.

10 comentaris:

El Capità Tarragona ha dit...

Aquesta imatge em sona! jeje

Totalment d'acord amnmb el que dius, relament és més o menys el que ha anat analitzant aquests darrers dies al meu bloc.

És increible el que està fent l'actual alcalde, de veritat, cada dia és una sorpresa... No saps per on et sortirà!!

de la Torre ha dit...

100 dias de gracia, y 1000 de desgracia

Alejandro Caballero Madrid ha dit...

Quim estas listas negras de funcionarios, extrañamente siempre son exhibidas por vuestra parte o por gente cercana a vosotros...

¿No sera que ciertas personas que tenían privilegios en vuestra época por ser de vuestra cuerda están "enojaditos" porque se les ha acabado el cuento?

¿No será que había mucha gente que no estaba en los puestos que debería estar por su categoría funcionarial?

¿No serán aquellos que estaban en puestos de confianza y a los que les sacasteis las plazas a medida en "oposiciónes" que ahora han dejado de manejar el cotarro?

Que quede claro que no afirmo solo me lo pregunto.

Porque extrañamente siempre estáis con este tema y yo no he oído nada a nadie "imparcial".

¿Por que ha dicho algo alguien que se pueda considerar objetivo?

Alejandro Caballero Madrid ha dit...

Quim estas listas negras de funcionarios, extrañamente siempre son exhibidas por vuestra parte o por gente cercana a vosotros...

¿No sera que ciertas personas que tenían privilegios en vuestra época por ser de vuestra cuerda están "enojaditos" porque se les ha acabado el cuento?

¿No será que había mucha gente que no estaba en los puestos que debería estar por su categoría funcionarial?

¿No serán aquellos que estaban en puestos de confianza y a los que les sacasteis las plazas a medida en "oposiciónes" que ahora han dejado de manejar el cotarro?

Que quede claro que no afirmo solo me lo pregunto.

Porque extrañamente siempre estáis con este tema y yo no he oído nada a nadie "imparcial".

¿Por que ha dicho algo alguien que se pueda considerar objetivo?

Anònim ha dit...

Alejandro,
¿cómo explicas los puestos de gente muy ligada al PSC-PSOE (familiares de Elena Regidor que tuvieron una plaza en el puerto con Burgasé mediante un examen a medida y otras menudencias como ésta)?
Lo que os podemos reconocer es que tenéis el descaro suficiente para colocar a vuestros afines de por vida y sin que nadie después los pueda tocar. Por el contrario, CiU no sabe hacer esto y así es como después hay problemas con la gente que vosotros consideráis afines al anterior gobierno municipal.
Te retamos a que expliquéis (en aras a la transparencia) los CV de todos vuestros cargos de confianza y los méritos que tienen para ocuparlos. O mejor que saquéis a concurso público esas plazas y que gane el mejor.

Oriol ha dit...

Quim, que et diguin el que vulguin.

tenim un alcalde hipòcrita, i d’això la gent se n'hauria d’assabentar, sobretot els afectats del POUM. En pic va sortir lo del POUM, només es va dedicar a anar a veure els afectats i a prometre que el retiraria, i ara que ho pot fer, no diu res sobre el tema. aleshores que fem Sr.Ballesteros? el retira? no el retira perquè hi està d'acord? mulli's i comenci a prendre decisions series, que per alguna cosa és l'alcalde.

Quim Amorós ha dit...

Alejandro:
Lo de les llistes negres només ho he tocat de passada, però saps perfectament que es així. Entenc que poseu a càrrecs de confiança en llocs clau, però la resta del funcionariat hauria de mantenir-se als seus llocs. Tù dius que això no es cert, doncs pos vale, ja t’ho farem veure més endavant.
I consti que el tema dels llocs de treball al port jo no ho he tocat, però subscric totalment el que diu l’anònim de les 9:15, però clar com que es anònim no cal respondre no?.
Mira Alejandro no cal donar tants tombs, ja sabem com les gasten els socialistes allà on manen, , pressió mediàtica impressionant i desplegament descomunal dels mitjans de comunicació, qualsevol petita cosa que feu tindrà una repercussió informativa desmesurada.
Per tant a nosaltres només ens queden els pocs resquícies que podeu deixar per poder fer sentir la nostra veu, i clar, que malgrat tot es pugui fer sentir la nostra veu i no us diguem lo macos que sou us emprenya molt.

El Capità Tarragona ha dit...

FELICITATS QUIM!!!

Passa't pel meu bloc i sabras perquè!

Salutacions

Alejandro Caballero Madrid ha dit...

Anónimo y me retas a mi...

En el primer caso no es a mi al que le tienes que preguntar, yo no soy ni presidente del puerto, ni jefe de personal... y por lo tanto ni tengo la información, ni se de que hablas... yo soy un joven con intereses políticos y doy mi opinión sobre los temas que me interesan y aporto soluciones a problemas que ha en la sociedad (con mayor o menor fortuna)

Lo segundo que dices es directamente mentira y las últimas oposiciones acontecidas en el Ayuntamiento en el periodo "Nadal" me remito y a que personas se ha hecho fija, y a cuantas que tb es importante, y que función tenían estos y en que se han convertido.

Y como comprenderas yo no selecciono ni asesores, ni cargos de confianza y por lo tanto ni tengo ni tengo porque tener los CV que solicitas... eso a quien se le tenga que pedir no a mi...

Y en segundo lugar lo de fijos por quien va... porque yo quiero uno de esos...

Hay el ladrón y su condición... las responsabilidades se le piden a quien las tiene y no generalices tanto... que luego se cae en la mentira...

Quim a los funcionarios mientras se les mantenga en su nivel, son trabajadores del Ayuntamiento y pueden ser cambiados de departamento según las necesidades del consistorio... y punto... lo que pasa que a muchos de los asesores los hicisteis funcionarios antes de iros y como comprenderás no van a seguir desempeñando la misma función pues son funciones de asesor no de funcionario aunque vosotros lo camuflarais así.

Salud.

Maria Teresa ha dit...

Quim,
voldria explicar una impressió que tinc aquests darrers dies davant de les notícies que estan sortint de les reunions del regidor d'Urbanisme amb els veïns afectats pel POUM. Podem comprovar com cada vegada que es reuneix amb un grup dels afectats, els explica que es canviarà el POUM en la seva zona però que a canvi han de fer reformes en les seves cases per tal de dignificar-les. Amb això està acceptant que les cases tenen realment problemes i que calia buscar una solució.
Però després a mi em sorgeixen una sèrie de preguntes: Quins terminis es posen a aquests veïns per arranjar els seus edificis, quins ajuts es plantegen per a ells i què passarà si no fan res en els seus habitatges?
Tinc la sensació que a més s'aconsegueix una reducció de costos per a l'Ajuntament perquè no caldrà que canviin un habitatge vell per un de nou (amb el cost que això podia suposar per a les arques del consistori) i fan recaure la responsabilitat en els veïns afectats. I també si no es fa res, la zona es degrada i es converteix en un gueto d'immigrants, els socialistes i els republicans sempre podran dir que és culpa dels veïns.
Al final els més perjudicats seran els veïns afectats, però això ho veuran dins d'uns anys.