dissabte, 23 de juny de 2007

A voltes amb les zones Blaves:

Hem vist anunciat a la premsa a bombo i platerets que el flamant Alcalde de Tarragona va complir una de les seves promeses electorals signant el decret de retirada de 500 Zones blaves de la ciutat. Si? Ja no son zones blaves?, llavors perquè la gent es queixa que li segueixen posant multes si aparquen allà i no posen el tiquet?
Quina mena de decret a signat el batlle?, no s’haurà equivocat de zones blaves?, quant entra en vigor?. Si s’ha d’esperar uns dies a que tingui validesa per poder canviar la pintura dels carrers, no podria haver ordenat als vigilants dels parquìmetres que en les zones decretades ja no hi posessin multes?.Es que els decrets de l'Alcalde no tenen validesa?
Una de cal i una de sorra, et trec zones blaves, però encara no. Si però no
Dic una cosa però la realitat es un altre. Bones intencions però resultat una desil·lusió.
Molt de bombo i platerets, però de moment si aparqueu pagueu!!!

7 comentaris:

Capità Tarragona ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Capità Tarragona ha dit...

Jo visc en un d'aquests carrers que suposadament ja no tenen zones blsves (AVINDUGA DE ROMA) i, et puc dir que ahir, encara multaven i que desde el balcó de casa meva puc veure com VIDAL I BARRAQUER i AVINGUDA DE ROMA encara son blaves.

Entenc que no es pot signar un decret i al moment tenir-ho tot pintant de blanc... Però tens tota la raó en que COM A MINIM hauria d'haver ordenat el NO POSAR MULTES (si que pinta alguna cosa a Tarragona).

Oriol ha dit...

Masses coses es volen fer de cara a la galeria i mira el que passa.
Això és només el principi, com tot ho faci així anem apanyats!

Quim ha dit...

Mira si es façil, es dona ordre que no multin en aquestes zones.
Saps una cosa Albert, et poden dir homé porta 5 dies al càrrec, està pagant la novatada. però resulta que en Pep felix porta 20 anys de regidor, ja no es tant novato. i a més va estar 4 anys al govern amb Recasens i 4 al govern amb Nadal.

Maria Teresa ha dit...

A mi em preocupa molt que hagin decidit treure algunes zones blaves sense analitzar si era el millor sistema per a tots els que necessiten aparcar en aquella zona o purament és una mesura populista. Concretament, a la zona de l'Avinguda Roma és molt positiu que una persona que vagi a fer una gestió no s'hagi de passar una bona estona buscant un aparcament. Per un altre costat, no cal oblidar que hi ha un magnífic aparcament al darrera mateix de l'Avinguda Roma, d'unes 300 places, que és molt útil per als veïns i per als treballadors de les administracions públiques. Bé, ja veurem com s'acaba el tema i si no haurem de tornar a implantar-les d'aquí a poc temps.

Alejandro Caballero Madrid ha dit...

Perdonen ustedes lo que se anunció es que se daba orden de eliminar las zonas azules, y el proceso durara, hasta que se pinten las zonas azules como zonas normales y se retiren los expenedores de tiquets.

Parece mentira que los mismos que tardaban más de 8 meses (y es un caso real) en arreglar una puñetera papelera, ahora metan prisa en un tema que tiene mayor complicación para ser realizado. Y usted sr. Amoros lo deberia saber, pues tampoco lleva 4 días en esto de la política, ni tampoco su lider? de partido, ni el candidato que presentaron a las elecciones era un a persona que transmitiera cambio, pues lleva toda la vida trabajando para la administración publica y en cargos políticos.

Salud, y no critiquéis la paja en el ojo ajeno y mirar la viga en el propio.

Repito lo ya dicho en otras ocasiones, lo sucedido el 27 fue un aviso a CdC, pero veo que no aprenden de sus errores... Ustedes mismos, sigan cometiendo el mismo error una y otra vez.

Quim ha dit...

Alejandro :Agraeixo el teu comentari, però si en Pep Felix va anunciar a tota la premsa el seu primer decret, ja sé que no es posa en marxa automàticament, podria haver donat ordres de que fins que no es pintés de blanc les zones blaves anul•lades, els vigilants es podrien abstenir de posar multes, això es ben senzill, i tothom content.
I lo de criticar,,,, durant 4 anys heu fet una critica ferotge a l’antic equip de govern, cosa lògica des de l’oposició, ara estem nosaltres a l’oposició i ens pertoca fer-ho a nosaltres. El poble Alejandro es sobirà en les seves decisions i ha decidit que ara us toca governar a vosaltres, però si no administreu bé la vostra victòria, el mateix poble us retirarà la confiança dipositada. Així que governeu com sapigueu o pugueu i nosaltres denunciarem el que no feu bé, o les falses promeses, així es la democràcia uns manen i els altres fiscalitzen als que governen, t’agradi o no.