dilluns, 25 de juny de 2007

Els blogs Convergents

Avui, i sense que serveixi de precedent el meu article no serà critic amb ningú. Simplement vull comentar un article que publica el Jordi salvat al seu blog “salvablog” i que es titula “els convergents aposten per la Blogosfera. En Jordi explica : “En els darrers dies estem veient com la blocosfera tarragonina està experimentant la incorporació de polítics convergents que han trobat en els blogs la manera d'expressar les seves opinions en aquesta nova situació política amb el PSC i ERC governant la ciutat. Un d'aquests nous blocaires és el president local de CDC a Tarragona, Quim Amorós, que el dissabte 16 de juny va publicar el seu primer post. Més endavant segueix dient:
Entre els comentaristes d'aquest bloc he pogut descobrir dos nous blocs convergents, Un és el de l'Oriol Vázquez Tarrida, que té 21 anys i és estudiant de Dret. Milita a les Joventuts Nacionalistes de Catalunya des de l'any 2003 i a Convergència democràtica de Catalunya. Ha estat cap local de la JNC a Tarragona des de 2005 a 2007, tal com explica a la seva presentació. Però encara n'hem pogut trobar un de més "contundent", com podeu comprovar a la fotografia que il·lustra el post. El bloc és diu El Capità Tarragona, alter ego de l'Albert Puñet, de 22 anys i llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses, a més de militant a la JNC de Tarragona. Aficionat al teatre, afirma que "m'encanta la política, el teatre, les finances i el tracte amb la gent". "Perquè el CAPITÀ TARRAGONA? Perque ara més que mai a Tarragona li cal un super heroi", afirma contundentment en la seva presentació”

M’alegra veure que els blogs recentment formats siguin motiu d’interès per part de persones vinculades amb el periodisme i que d’alguna manera els hi ha cridat l’atenció. Esperem aconseguir l’interès de la ciutadania i que puguin conèixer de primera mà la nostra opinió en els temes diversos de la nostra ciutat i de Catalunya. Al mateix temps que siguin una eina de debat i de canvi d’impressions directa.
Oriol i Albert endavant i molta sort.

6 comentaris:

reflexions en català ha dit...

Hola, Quim,

I benvingut al nostre bloc. ja he visitat i enllaçat el teu.

He vist que ets el president de CDC a Tarragona. No deveu estar gaire contents, després de les eleccions...
Tarragona em queda una mica lluny i desconec què ha passat perquè CiU hagi perdut l'alcaldia.

A escala nacional, penso que esteu perdent el temps amb les lluites internes i que a CiU li falta desacomplexar-se i actualitzar el seu discurs sense caure en el papanatisme de les suposades esquerres.

Salutacions des de l'Alt Urgell.

Ja veig que estàs enganxat al 'bloquisme'. Sí que enganxa, sí..

Oriol ha dit...

Hola Quim,
a mi també m'ha alegrat el veure que es parla de nosaltres en un article d'un periodista, fet que propicia que gràcies a ell els nostres blogs puguin ser llegits per més persones.
Espero que la gent intercanvii els seus punts de vista amb nosaltres, i podem veure així les inquietuts de la ciutadania, donant el nostre punt de vista als seus problemes.
endavant tu també amb el teu blog!

Capità Tarragona ha dit...

Personalment m'ha agradat molt que amb una sola entrada al blog s'hagi fet esment del meu i que a més, sigui la foto que dona nom a l'article.

Espero que serveixi per a que més gent ens consegui i vegi/llegeixi què pensem respecte a certs temes i que n'opini al respecte.

El blog ha de ser una eina d'intercanvi d'idees!

òscar ha dit...

Hola Quim!

Suposo que saps qui sóc. En primer lloc felicitar-te per aquest blog i, sobretot, per l´èxit que estàs obtenint en tant poc temps. Això vol dir que no tant sols fas un esforç en mantenir-lo actiu sino que els continguts són d´interès.

Ànims i endavant!

Marc ha dit...

Hola Quim! Quin tros de blog que tens! Pots estar ben content! jejej!
Ja tens un link al meu blog que per fi ja està actiu (tot i que només hi ha penjada la presentació, el dia no te prou hores!)
Ànim Quim!
Salut!

jordi ha dit...

Endevant amb els blocs!!!