dimecres, 27 de juny de 2007

Arriben nous temps

Es ben evident que amb l’arribada d’en Ballesteros a l’alcaldia de Tarragona arriben tal com ell ha dit nous temps i un altra forma de governar Tarragona.
La correlació de forces polítiques ha canviat i PSC-ERC formen l’equip de govern, i CIU i PP resten a l’oposició. Ja han començat una sèrie de gestos de cara a la galeria que comença a insinuar com serà aquest govern, no sé si tindrà molta eficàcia aquest nou govern (el temps ho dirà), però si que tindrà molta campanya mediàtica i publicitària, qualsevol acció tindrà una repercussió propagandística desmesurada.
Per la nostra banda nosaltres, amb el paper que la ciutadania de Tarragona, ha decidit que exercim, que es restar a l’oposició, aquesta, l’exercirem ja ho hem dit per activa i per passiva, de manera constructiva però perseverant, denunciant totes i cadascuna de les coses que no es facin bé . Malgrat que des de el govern no es vegi bé que se’ls pugui criticar.
També es evident que la situació a CIU de Tarragona a canviat i per lo que fa a CDC, després d’un període de reflexió i autocrítica per els resultats obtinguts a Tarragona, es necessari un reforçament del Comitè executiu Local i una reestructuració de les àrees de treball del partit, per tal de ser més efectius i donant més protagonisme a les veus joves del partit i preparar els nous reptes que ja es perfilen al horitzó, com poden ser la consolidació d’en Joan Aregio com alternativa a l’alcaldia de Tarragona, les properes eleccions estatals previstes per el Març del 2008 si no s’avancen abans, i les properes eleccions autonòmiques que seran més aviat del que creien perquè estem segur que l’aventura del segon tripartit, no arribarà gaire lluny i hem d’estar preparats. per un avançament de les eleccions.
Per tant es ben evident tal com he dit al principi que arriben nous temps en tots els sentits de la paraula, i que nosaltres estem, treballant per poder ser participes.

7 comentaris:

Artur ha dit...

Una gran part de la tasca que li pertoca a CDC és la de donar a conèixer el seu candidat. Probablement la comunicació i divulgació del candidat (i també d'accions de partit) es farà més difícil per estar a l'oposició.

Per altra banda les picabaralles a la cúpula de la federació no fan més que greixar la maquinària socialista.

Artur

Roger T. ha dit...

Sí, diuen que, potser, Zapatero pensa a desfer-se d'Esquerra, que pot ser un llast pel PSOE de cara a les properes eleccions generals. Eleccions generals, que em sembla que el Psoe ja pot donar bastant per perdudes, de moment...

Anònim ha dit...

Bon dia Quim!

L´arribada del PSC i Ballesteros a l´alcaldia de Tarragona és molt recent i, com tu dius, queda molt temps per endavant per veure realment si serà un govern efectiu o si, en canvi, serà un govern gris i inoperant com el que actualment tenim a la Generalitat.

Tant un com l´altre es caracteritzen pel fort component propagandístic. Aqui a Tarragona ja en tenim les primeres mostres. Francament crec que està fora de lloc que el Sr. Ballesteros s´esforci a aparèixer cada dia fotografiat senyalant una paperera trencada, a una llar de jubilats o pintant de blanc una zona blava.

Sembla que a l´actual Alcalde li agraden molt més les aparicions al carrer i que puguin reportar-li notorietat propagandística que no pas la feina i gestió des de la Casa de la Vila.

Temps al temps i recordem allò del "altres vindràn darrera meu i em faran bo".

Endavant Quim!

Òscar B.

Quim ha dit...

Artur, estic completament d’acord amb tu.
Gràcies per el teu comentari.

Roger, la possibilitat que Zapatero es desprengui de la llosa d’ERC a Madrid, o la possibilitat que ERC a Catalunya trenqui amb Montilla, es una possiblitat que pot anar madurant fins el mes de Març i convocar autonòmiques després de les generals, per quedar-se Montilla en minoria. En tot cas es política ficció, que malgrat tot es bastant possible.

Oscar: els socialistes son experts en donar cops d’efecte i campanyes d’imatge, fixat que ha convocat als mitjans de comunicació per clausurar una màquina de parquìmetre i per pintar una ratlla blanca. Que pensa pintar el solet les 500 places de blanc? NOOOOOOOOOO, només per la foto

Maria Teresa ha dit...

Quim,

abans de tot et volia felicitar perquè crec que ens dones l'oportunitat d'expressar les nostres idees en un mitjà públic sense les "censures" i les omissions que s'han convertit en un fet habitual en alguns mitjans de comunicació de Tarragona.

Per un altre costat, estic d'acord en fer una anàlisi crítica i objectiva dels resultats de les passades eleccions municipals perquè com diu una frase cèlebre: "Qui no coneix la història està condemnat a repetir-la". Després d'aquesta anàlisi estic segura que podrem distingir les circumstàncies que han rodejat les eleccions de les veritables raons que han conduït al resultat.

Estic segura que els milers de persones que han fet confiança durant molts anys al projecte de CiU a l'Ajuntament de Tarragona -que s'han abstingut en part en les actuals eleccions- no s'engrescaran amb el mandat del PSC i es sentiran orfes d'un alcalde com el Joan Miquel Nadal.

Per això, cal seguir treballant i tornant a guanyar la confiança dels tarragonins per tal de fer avançar la ciutat. Cal recordar constantment la frase preferida del Joan Miquel Nadal: Cal aixecar-se una hora abans i anar a dormir una hora més tard.

Capità Tarragona ha dit...

Gran comentari el de l'artur. Breu però concís, dificil de fer en els temps en què vivim...

Salutacions

Anònim ha dit...

Lo del Ballesteros pintant la línia blanca amb la màquina, és molt fort! Es que no hi ha una brigada que es dediqui a aquestes tasques que ha de fer ell el numeret teatrero per fer-se una foto. És un alcalde i cal que es comporti com a tal, de moment, no ho està fent