dilluns, 18 de juny de 2007

Això del blog enganxa

Hola de nou a tots:
No em pensava que això del blog tingués tant d’èxit, i que la gent fes tants comentaris, això es indicatiu que cada cop més la gent està interessada en els temes de la ciutat i el que modestament podem dir cadascú de nosaltres.
A tots els que m’heu fet comentaris a la meva salutació moltes gràcies, de entrada heu aconseguit que estigui pendent del ordinador les meves estones lliures, i sembla que això enganxa prou i de debò.
No sé si la meva esposa està tant d’acord amb això, ja que em retreu que estic masses hores a l’ordinador, no n’hi ha prou amb les reunions al partit, que ara cada cop que arribo... directe al ordinador... enfì ja veurem com acabarà tota aquesta història. ( de tota manera ella també llegeix tots els comentaris que esteu fent, per tant crec que en el fons encara que no ho digui també li agrada.

Ja tenim nou alcalde, en Pep Fèlix Ballesteros, al que tot acabar el plenari de la seva investidura el vaig anar a felicitar cordialment. Al seu discurs va remarcar molt que a Tarragona havia arribat una altra manera de fer les coses i va parlar innumerables vegades de consens en els temes importants. Això del consens sona molt bé a les orelles però ja sabem com les gasten allà on governen apliquen el rodolo si governen i voten sistemàticament que no a tot si estan a l’oposició ( de fet durant 8 anys en Pep ha votat sistemàticament a tot que no).

El seu lema de campanya va ser una copia d’un lema d’en Nadal “Primer Tarragona”, veurem si es capaç de defensar davant les altres administracions(totes en mans dels socialistes) els interessos de la ciutat o per el contrari claudicarà davant dels interessos del PSC-PSOE.

Deixem passar temps al temps i veurem de que es capaç aquest flamant alcalde, que ha obtingut més de 20.000 vots i que de moment ha aconseguit il·lusionar a la ciutat, que de manera inequívoca va votar per un canvi. Serà capaç de mantenir aquesta il·lusió?

2 comentaris:

Artur ha dit...

Hola Quim,

Enhorabona pel teu blog.

Quan dius que clarament la gent ha optat per un canvi en el nostre ajuntament jo diria que probablement els que tenien pensat votar ICV van quedar esfereïts per la idea de la mesquita que va tenir l'ínclit Ballart. Aquest reguitzell de gent d'esquerres va decantar el seu vot als socialistes.

També penso que Aregio ha patit el seu "fair play" polític. Els socialistes, més maquiavèlics i més demagògics , han canviat l'alcalde a mitja legislatura i això els ha permès que el candidat fos conegut arreu de la ciutat o de la demarcació (exemple: Barcelona).

Potser el votant convergent, no pas l'afiliat o simpatitzant, ha estat captivat pel sofà.

Cal esperar que el nostre ajuntament no esdevingui una còpia del de Reus, amb tot el seu nepotisme i sectarisme

Quim ha dit...

estic d'acord amb tu. els socialistes son experts en fen canvis d'alcalde a mitja legislatura i nosaltres a Tarragona no vam saber fer-ho. Això era donar massa avantatge en Ballesteros que portava 4 anys fent campanya